Handstempel Ø 180 mm

Ronde handstempel met montuur van beukenhout met een doorsnede van 180 mm. Een handige stempel voor het bestempelen van bijvoorbeeld craftzakken en dergelijke.

Afdrukformaat: Ø180mm

169,23 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Deze stempel is vaak bedoeld voor speciale toepassingen zoals op tassen of dozen. Kijk goed naar het hoofdstuk stempelinkten voor de toepassing. Je mag ons natuurlijk ook altijd tijdens de helpdesk uren bellen voor advies. Wij gaan dan samen kijken naar het best haalbare resultaat. Wij helpen je graag en staan je graag te woord voor advies.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.