ISPM 15 Handstempel 75x35 mm

De ISPM 15 Handstempel 75x35 mm, een veelzijdige stempel op maat gemaakt voor de verpakkingsindustrie. 

Afdrukformaat: 75 x 35mm

58,71 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

De Exclusieve ISPM 15 Handstempel 75x35 mm

Stel je voor: de exclusieve ISPM 15 Handstempel 75x35 mm, een veelzijdig gereedschap op maat gemaakt voor de verpakkingsindustrie. Deze opvallende handstempel biedt de mogelijkheid om moeiteloos je eigen gegevens toe te voegen aan verpakkingen, en daarmee te voldoen aan de cruciale IPPC-richtlijnen. 

 

Hier ontdek je de onderscheidende kenmerken en essentiële details die deze stempel werkelijk uniek maken:

Maximaal Afdrukformaat: Met een indrukwekkend afdrukgebied van 75x35 mm biedt deze stempel voldoende ruimte om je informatie duidelijk en goed leesbaar weer te geven.

Robuuste Constructie: Deze ISPM 15 Handstempel is vervaardigd uit hoogwaardig beukenhout, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een aantrekkelijke uitstraling geeft.

Inktkussen Apart Verkrijgbaar: Het is belangrijk op te merken dat deze stempel zonder inktkussen wordt geleverd. Je hebt de keuze om apart te kiezen uit twee opties: het standaard stempelkussen Colop Micro 2 met op water gebaseerde inkt, of het Satzon stempelkussen dat snel droogt en nooit vlekken achterlaat.

ISPM 15 Conformiteit: Deze stempel is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van ISPM 15. Hiermee biedt het overtuigend bewijs dat het behandelde hout de vereiste hittebehandeling heeft ondergaan om schadelijke organismen effectief te elimineren.

IPPC-Merkteken: Het IPPC-merkteken op deze stempel bevat:

  • NL ISO-landcode (NL)
  • 000 3-cijferig registratienummer van de behandelaar
  • Behandelingswijze: Heat Treatment (HT), Dielectric Heating (DH) of Methyl Bromide (MB).

Belangrijke Opmerking: Wees op de hoogte van het feit dat begassing met methylbromide (MB) als alternatieve behandelingsmethode binnen de EU is verboden sinds 18 maart 2010, vanwege beperkingen op het gebruik van methylbromide. Desondanks blijft deze ISPM 15 Handstempel voldoen aan ISPM 15-eisen, ongeacht de gebruikte behandelingsmethode.

Kaderomlijsting: De markering is voorzien van een duidelijke kaderomlijsting. Binnen dit kader worden de IPPC-aren van tarwe en de codecomponenten van elkaar gescheiden door middel van een verticale lijn.

ISO-Landcode: Om nauwkeurige identificatie en conformiteit te waarborgen, scheidt een koppelteken de ISO-landcode van het unieke 3-cijferige registratienummer van je geregistreerde onderneming.

 

De ISPM 15 Handstempel 75x35 mm is een essentieel instrument om ervoor te zorgen dat je houten verpakkingen voldoen aan internationale voorschriften en normen. Met de mogelijkheid om je eigen gegevens toe te voegen, biedt deze stempel flexibiliteit en naleving in één handig hulpmiddel. Bestel vandaag nog je ISPM 15 Handstempel om je verpakkingsprocessen te stroomlijnen en vlot te voldoen aan de ISPM 15-richtlijnen. Het is een unieke oplossing die is ontworpen om het verschil te maken in je verpakkingsactiviteiten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.