Houten handstempel 70 x 70 mm.

Handstempel 70x70 mm

Stempel met ronde of vierkante stempelafdruk.

Afdrukformaat: 70 x 70mm

89,90 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

BOEKHOUDSTEMPEL met blokverdeling/lijnen, hoger dan 60mm kunt u maken in Exel - vervolgens een PDF van maken - en tenslotte uploaden. Afbeeldingen kleiner dan 60 mm hoog kunt u online opmaken.

 

Afdrukformaat max. 70 x 70mm. Handstempel met beukenhouten montuur. Stempelplaatje is van hoogwaardig gelasert rubber en zodoende geschikt voor bijna alle inkten w.o. industriële inkten. Stempelafdruk met eigen ontwerp. Klik op de button “ontwerp stempel” en afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling ontvangt u uw stempel de volgende dag of de dag daarna. Vergeet niet een stempelkussen erbij te bestellen.

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.