Houten handstempel 60 x 60 mm.

Handstempel 60x60 mm

Handstempel voor maximaal 12 regels. Vierkant van 6 x 6 cm. Te gebruiken met los inktkussen om mooie afdrukken op diverse ondergronden te kunnen behalen.

Afdrukformaat: 60 x 60mm

81,98 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Afdrukformaat max. 60 x 60 mm. Stempel met mooi beukenhouten montuur. Het stempelplaatje is van hoogwaardig rubber en daarom geschikt voor bijna alle soorten inkten w.o. industriële inkten. Ontwerp hier online uw eigen afdruk. Klik op de button “ontwerp stempel”. Een los stempelkussen vindt u in het linkermenu bij "standaard stempelkussens".

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.