Doe het zelf sets

Doe het zelf stempel 2360

Het bijgeleverde pincet maakt het eenvoudig om de letter- en cijferelementen nauwkeurig te plaatsen.

75,37 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

De Doe-het-zelf Classic 2360 Dater: Jouw Stempel, Jouw Verhaal

Met de Doe-het-zelf Classic 2360 Dater haal je een stempel in huis die aan al je verwachtingen voldoet. Of je nu een professional bent die zakelijke documenten wilt personaliseren of een creatieveling die unieke berichten wil creëren, deze stempel biedt ongekende mogelijkheden.

 

De Voordelen van de Doe-het-zelf Classic 2360 Dater:

  • Ongeëvenaarde Flexibiliteit: Dankzij de afzonderlijke letters en cijfers heb je de vrijheid om steeds weer nieuwe teksten te creëren. Van belangrijke datums tot persoonlijke boodschappen, alles ligt binnen handbereik.
  • Ingebouwd Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen zorgt voor eenvoud en efficiëntie bij elke afdruk, zonder gedoe met losse inktkussens.
  • Aanpasbare Datum: De draaibare datum blijft altijd gecentreerd op de stempelplaat, zodat je tekst boven en/of onder de datum kunt toevoegen. De afdrukhoogte van de datum is 4 mm.
  • Vier Regels Tekst: Met ruimte voor vier regels tekst kun je je boodschap duidelijk en doeltreffend overbrengen.
  • Royale Afdrukgrootte van 45x30mm: Je afdrukken hebben een opvallend formaat, zodat ze direct de aandacht trekken.
  • Milieuvriendelijk: Net als alle Colop stempels is de Doe-het-zelf Classic 2360 Dater CO2-neutraal, waardoor je bijdraagt aan een groenere planeet terwijl je stempelt.
  • Navulbaar Inktkussen: Kies uit diverse kleuren zoals blauw, rood, zwart, groen en blauw/rood voor het navullen van het inktkussen. Het is snel en gemakkelijk.
  • Handig Pincet Meegeleverd: Het bijgeleverde pincet maakt het eenvoudig om de letter- en cijferelementen nauwkeurig te plaatsen.
  • Duurzame Afdrukken: Het metalen frame van de Classic stempel staat garant voor stabiele en duurzame afdrukken, jaar na jaar.

 

De Doe-het-zelf Classic 2360 Dater geeft je de vrijheid om je boodschap te personaliseren en te presenteren zoals jij dat wilt. Bestel vandaag nog de jouwe en ontdek de eindeloze mogelijkheden om indrukwekkende afdrukken te creëren.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.