DIY Stamp Mouse 30/1
DIY Stamp Mouse 30/1

DIY Stamp Mouse 30/1

De DIY Stamp Mouse 30/1 heeft een maximaal afdrukformaat van 38x14mm

Afdrukformaat: 47 x 18mm

27,03 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

De Vernieuwende DIY Stamp Mouse 30/1 - Uw Persoonlijke Stempel Op Maat

Betreed een nieuwe dimensie van personalisatie met de baanbrekende DIY Stamp Mouse 30/1. Deze pocketstempel gaat verder dan de traditionele stempels, waardoor u keer op keer uw eigen berichten kunt samenstellen door eenvoudig de losse lettertjes en cijfers te wisselen. Of het nu gaat om zakelijke documenten, persoonlijke brieven of creatieve projecten, deze stempel biedt ongeëvenaarde mogelijkheden.

De Belangrijkste Kenmerken in Een Oogopslag:

  • Herbruikbare Tekst: De DIY Stamp Mouse 30/1 geeft u de vrijheid om uw tekst telkens aan te passen, zonder de noodzaak om meerdere stempels voor verschillende berichten te bestellen.
  • Ingebouwd Inktkussen: Deze stempel is voorzien van een handig ingebouwd inktkussen, zodat u direct kunt stempelen zonder te knoeien met losse inktkussens.
  • Ruimte voor 4 Regels: U heeft voldoende ruimte voor maar liefst 4 regels tekst, waardoor u flexibel bent voor diverse toepassingen.
  • Maximale Afdrukafmeting: De DIY Stamp Mouse 30/1 heeft een maximaal afdrukformaat van 38x14mm, perfect voor scherpe en professionele stempelafdrukken.
  • Milieubewust: Net als alle Colop stempels, is de DIY Pocketstamp CO2-neutraal, waardoor u met een gerust hart kunt stempelen en het milieu beschermt.
  • Beschikbare Inktkleuren: Het ingebouwde inktkussen is verkrijgbaar in blauw, rood en groen, zodat uw stempelafdrukken altijd opvallen.

Ontketen uw creativiteit met de DIY Stamp Mouse 30/1. Of u nu uw bedrijfslogo, een belangrijke datum of een persoonlijke boodschap wilt stempelen, deze stempel staat klaar om aan uw behoeften te voldoen. Vereenvoudig uw leven en vergroot uw mogelijkheden met de DIY Stamp Mouse 30/1 - de enige stempel die u ooit nodig zult hebben.

Bestel vandaag nog de DIY Stamp Mouse 30/1 en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van zelfstempelen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.