DIY Stamp Mouse 20/1
DIY Stamp Mouse 20/1
DIY Stamp Mouse 20/1
DIY Stamp Mouse 20/1

DIY Stamp Mouse 20/1

Handige pocketstempel om eenvoudig tekst te creëren met losse lettertjes en cijfers. 

Afdrukformaat: 38 x 14mm

26,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

DIY Stamp Mouse 20/1 - Jouw Creatieve Stempelavontuur Begint Hier

Stel je voor dat je stempels kunt aanpassen aan jouw exacte behoeften, elke keer opnieuw. Dat is precies wat de DIY Stamp Mouse 20/1 mogelijk maakt. Deze handige pocketstempel geeft je de vrijheid om eenvoudig tekst te creëren met losse lettertjes en cijfers. Het is een echte 'doe-het-zelf' stempel waarmee je boodschappen, namen en data kunt personaliseren zonder enige moeite.

 

De Voordelen van de DIY Stamp Mouse 20/1:

Onbegrensde Creatieve Mogelijkheden: Deze stempel opent de deur naar onbeperkte creativiteit. Van unieke uitnodigingen tot persoonlijke groetkaarten, jouw verbeelding is de enige limiet.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Dankzij het intuïtieve ontwerp kun je moeiteloos de losse letters en cijfers plaatsen en verwisselen. Je hoeft niet langer te worstelen met ingewikkelde stempelmechanismen.

Ingebouwd Inktkussen: Met het ingebouwde inktkussen ben je altijd klaar om te stempelen zonder gedoe met aparte inktpads.

Duurzaam en Herbruikbaar: Deze stempel is ontworpen om lang mee te gaan, waardoor je de letters en cijfers steeds weer kunt hergebruiken voor talloze projecten.

Compact en Draagbaar: De pocketstempel past gemakkelijk in je tas of zak, waardoor je overal en altijd kunt stempelen.

 

Met de DIY Stamp Mouse 20/1 voeg je een persoonlijk tintje toe aan je creatieve projecten. Of je nu een beginner, kunstenaar of professional bent, deze stempel biedt eindeloze mogelijkheden om unieke stempelafdrukken te maken. Laat je creatieve geest de vrije loop en breng jouw ideeën tot leven met deze veelzijdige stempel.

Ontdek de opwindende wereld van DIY-stempelen met de DIY Stamp Mouse 20/1 en creëer stempelkunst die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.