Doe het zelf Printer S 260

Doe het zelf Printer S 260 Dater SET

Dankzij de losse lettertjes en cijfertjes kun je elke gewenste tekst samenstellen.

37,35 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Doe het zelf Printer S 260 Dater SET

Stel je voor: de Doe het zelf Printer S 260 Dater SET, jouw ultieme metgezel voor gepersonaliseerde stempelcreaties. Deze stempel biedt een blanco doek waarop je moeiteloos jouw eigen teksten en datums kunt vormgeven. 

 

Hier ontdek je de opvallende kenmerken van deze stempel:

Volledig Aanpasbaar: Dankzij de losse lettertjes en cijfertjes kun je elke gewenste tekst samenstellen. Deze stempel is jouw creatieve speeltuin, een ware doe-het-zelf stempelstudio.

Ingebouwd Inktkussen: Het inktkussen op waterbasis is handig ingebouwd, wat resulteert in afdrukken die altijd helder en scherp zijn, zonder morsen of knoeien met inkt.

Eenvoudige Datuminstelling: De datumaanwijzer staat altijd perfect gecentreerd op de stempelplaat. Voeg tekst toe boven en/of onder de datum voor een persoonlijke touch.

Scherpe Afdrukken met 4 mm Datumhoogte: Met een afdrukhoogte van 4 mm zijn jouw boodschappen altijd duidelijk en leesbaar.

Geschikt voor 2 Regels Tekst: Deze stempel ondersteunt twee regels tekst, boven en/of onder de datum, met een maximaal afdrukformaat van 45x24 mm.

Milieuvriendelijk en Duurzaam: Net als alle Colop stempels draagt deze stempel bij aan een schonere wereld dankzij zijn CO2-neutrale karakter.

Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen is verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals blauw, rood, zwart, groen en blauw/rood, en kan gemakkelijk worden vernieuwd.

Eenvoudige Tekstbewerking: Met het bijgeleverde pincet is het aanbrengen en wijzigen van letters, cijfers en tekens een fluitje van een cent.

Stevige Constructie voor Duurzaamheid: Het robuuste metalen frame zorgt voor betrouwbare en consistente afdrukken, waardoor deze stempel een investering is voor de lange termijn.

12 Jaarbanden voor Onbeperkte Aanpassing: Met maar liefst 12 jaarbanden heb je de flexibiliteit om datums zo vaak als nodig te wijzigen.

Compleet Assortiment Hoofdletters en Symbolen: De set bevat een uitgebreide selectie hoofdletters, evenals veelgebruikte pictogrammen en symbolen, waardoor je vrijwel elke boodschap kunt vormgeven.

 

In het kort, de Doe het zelf Printer S 260 Dater SET biedt grenzeloze mogelijkheden om jouw stempelwerk volledig aan te passen, met de zekerheid van duurzame prestaties en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid en efficiëntie van deze stempel voor al jouw stempelbehoeften!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.