Deurwaarders-stempel type 2 (set)

Uitgebreide deurwaarders stempelset (2 stuks) met de dagen voluit geschreven.

178,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Deurwaardersdatumstempel: Uw Tijdsbesparing in Juridische Administratie

In de wereld van juridische procedures is efficiëntie van onschatbare waarde. Voor deurwaarders, die dagelijks te maken hebben met complexe documenten en deadlines, begrijpen wij als geen ander hoe kostbaar uw tijd is. Daarom introduceren we met trots onze Deurwaardersdatumstempel, speciaal ontworpen om uw administratieve last te verlichten.

 

Waarom is onze Deurwaardersdatumstempel uniek?

1. Maatwerk voor U: Onze stempel is nauwgezet ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van deurwaarders. Het tijdrovende proces van handmatig de volledige datum in letters schrijven is verleden tijd. Onze stempel neemt deze taak van u over.

2. Volledige Datums met Gemak: Het gedoe van handmatig de volledige datum in letters noteren behoort tot het verleden. Met onze Deurwaardersdatumstempel wordt de volledige datum moeiteloos en foutloos in letters gestempeld, bijvoorbeeld "achtentwintigste januari."

3. Twee Stempels in Één Set: Onze set is zorgvuldig samengesteld om aan al uw behoeften te voldoen. De eerste stempel behandelt datums van de "eerste" tot de "zestiende," terwijl de tweede stempel datums van de "zestiende" tot de "eenendertigste" afhandelt. Het is een complete oplossing in één pakket.

4. Efficiënt en Voordelig: We geloven dat efficiëntie niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden we deze Deurwaardersdatumstempel als een kosteneffectieve oplossing aan. U krijgt beide stempels in één set, waardoor uw efficiëntie wordt verhoogd zonder uw budget te belasten.

 

Waarom zou u voor de Deurwaardersdatumstempel kiezen?

Nauwkeurigheid: Onze stempel garandeert een foutloze weergave van datums in letters, zonder kans op verwarring of fouten.

Tijdbesparing: Vereenvoudig uw administratieve taken door handmatig datum schrijven volledig te elimineren.

Professionaliteit: Maak indruk op uw cliënten en collega's met de professionele uitstraling en aandacht voor detail die onze stempel biedt.

Kosteneffectief: U krijgt twee stempels voor de prijs van één, waardoor uw efficiëntie wordt verhoogd zonder uw budget te overschrijden.

 

Laat kostbare declarabele uren niet verloren gaan aan het handmatig noteren van datums. Omarm de Deurwaardersdatumstempel en ervaar een nieuw niveau van efficiëntie in uw juridische praktijk. Uw tijd is waardevol, en met onze stempel kunt u deze optimaal benutten!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.