Trodat blinddruktang Zwart - Stempelfabriek.nl
Trodat blinddruktang Zwart - Stempelfabriek.nl

Complete Trodat blinddruktang Zwart rond 50mm

Blinddruk stempel voor een rond ontwerp.

Afdrukformaat: Ø50mm

81,63 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Blinddruktang met rond relief van 50mm doorsnede. U kunt zelf uw ontwerp online maken of uploaden indien u zelf al een ontwerp heeft.

 

Met deze blinddruktang/stempel kan je een relief maken in je eigen briefpapier of in je boek. Let wel op de dikte (gramsgewicht) van het papier dat je een reliefafdruk wilt geven. Geef ook de positie aan waar je dit wilt gaan doen op het papier. Eenmaal gekozen kan de blinddruk niet meer op een andere plek gemaakt worden. Dit heeft te maken met de stand waarin wij de blinddruk in de blinddruktang monteren.

 

Links = vanaf de linkerzijde van het papier de blinddruk aanbrengen

Onder = vanaf de onderzijde van het papier de blinddruk aanbrengen

Boven = vanaf de bovenzijde van het papier de blinddruk aanbrengen

Rechts = vanaf de rechterzijde van het papier de blinddruk aanbrengen

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.