Coloris 200 PR - Bestel deze inkt online!

Coloris 200 PR

Coloris 200 PR. Inkt voor zelf-inktende stempel en meer! Zie omschrijving.

10,04 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Pigment inkt voor zelfinktende stempels zoals de Trodat Printy en de Colop Printer. Deze inkt is licht-echt. Katoen en linnen bestempelen kan ook met de Coloris 200 PR. Na het stempelen op katoen kan je de stof 4 á 5 x wassen. Dan vervaagd de afdruk.

 

Op onderstaande ondergronden kan je ook met de Coloris 200 PR stempelen: gelakte metalen, rubber, hout, PVC, verschillende kunststoffen, polyester, nylon, perlon, polyacryl. Wij adviseren echter wel dit eerst te testen aangezien iedere toepassing toch weer speciaal is.

 

De droogtijd kan dan wel lang zijn (tot zo'n 5 minuten). Let er wel op dat de stempel van rubber gemaakt is en niet van polymeer zoals sommige collega's doen. Wij maken alleen de stempels van rubber. Het stempelkussen moet gemaakt zijn van onderstaand materiaal: PU schuim, Vilt, Solikussen, Mark II kussen. Deze inkt droogt niet snel uit op het kussen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.