Colop Stamp Mouse clip transparant

Colop Stamp Mouse Clipkleur Transparant

Colop Stamp Mouse Clip, vereenvoudig uw stempelervaring met eenhandige bediening en een transparante clip. Een eigentijds ontwerp voor een moderne uitstraling bij elke afdruk.

2,21 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Moderne Efficiëntie: Colop Stamp Mouse Clip met Stijlvol Gemak

Stap binnen in een wereld van moderne efficiëntie met de Colop Stamp Mouse Clip. Deze stempel is doordacht ontworpen voor eenvoudige bediening met één hand, waardoor uw stempelroutine een vleugje gemak krijgt. De transparante clip maakt het mogelijk om inktkleuren in een oogwenk te identificeren, terwijl het eigentijdse ontwerp een hedendaags element toevoegt aan uw kantoorbenodigdheden. Transformeer uw stempelervaring met de moderne efficiëntie en stijlvol gemak van de Colop Stamp Mouse Clip.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.