Colop Printer S260

Colop Printer S260/D

Colop Printer S260D. Datumstempel met max. 2 regels eigen tekst/logo plus datum.

Afdrukformaat: 45 x 24mm

34,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer S260D. Datumstempel met max. 2 regels eigen tekst/logo plus datum.

Met de Colop Printer S260D krijgt u een handige datumstempel met een aanpasbare tekstplaat, die op een moeiteloze en efficiënte manier documenten bedrukt. Deze hoogwaardige stempelmachine biedt de perfecte balans tussen duurzaamheid, gebruiksgemak en precisie, waardoor het een essentieel instrument is voor zowel professioneel gebruik als dagelijkse administratieve taken.

Het gestroomlijnde ontwerp en de ergonomische constructie van de Colop Printer S260D zorgen voor een comfortabele grip, zelfs bij langdurig gebruik, dankzij het lichte gewicht. De stevige behuizing en kwalitatieve materialen waarborgen een lange levensduur, zodat u jarenlang kunt vertrouwen op consistente prestaties van deze stempelmachine.

Met een afdrukformaat van 45 x 24 mm biedt de Colop Printer S260D voldoende ruimte om belangrijke informatie toe te voegen, zoals bedrijfslogo's, adresgegevens, en natuurlijk de gewenste datum en tekst. De indrukwekkende afdrukkwaliteit staat garant voor heldere en scherpe stempelafdrukken, waardoor een professionele uitstraling wordt verzekerd, ongeacht het toepassingsgebied.

Een opvallend kenmerk van de Colop Printer S260D is het praktische ingebouwde inktkussen, dat gemakkelijk en zonder knoeien kan worden vervangen. Dit innovatieve ontwerp zorgt voor een consistente inkttoevoer, zodat uw stempelafdrukken altijd helder en uniform zijn. Of het nu gaat om het certificeren van documenten, het stempelen van papierwerk, of het markeren van enveloppen, de veelzijdige Colop Printer S260D voldoet aan al uw eisen. Zowel ervaren gebruikers als beginners zullen ervaren dat stempelen met deze machine moeiteloos verloopt.

Kortom, de Colop Printer S260D is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, duurzame, en gebruiksvriendelijke datumstempel. Vereenvoudig uw administratieve taken en verhoog uw productiviteit met deze hoogwaardige stempelmachine. Ontdek vandaag nog het gemak en de efficiëntie van de Colop Printer S260D.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.