Colop Printer S226/P

Colop Printer S226/P

Colop Printer S226 met 6 cijfers 4 mm. afdrukhoogte. Rondom cijfers kan uw eigen tekst.

Afdrukformaat: 45 x 24mm

23,15 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer S226/P. Cijferbandstempel met 6 cijfers en een tekstblok met tekst naar keuze.

Ontdek een nieuwe dimensie in stempeltechnologie met de baanbrekende Colop Printer S226/P! Deze veelzijdige stempel tilt uw stempelervaring naar ongekende hoogten. Laat u verrassen door de mogelijkheden van deze stempel met draaibare cijfers en volledig aanpasbare tekst. Met een indrukwekkende cijferhoogte van 4 mm kunt u probleemloos uw eigen persoonlijke cijferband stempel met tekstplaat ontwerpen, ideaal voor diverse zakelijke toepassingen.

Met ons moeiteloze online ontwerpproces kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Kies uit een uitgebreide selectie opvallende lettertypen en voeg uw eigen logo of tekst toe, zonder extra kosten! Dat klopt, uw unieke opdruk is inbegrepen in de prijs, waardoor uw stempel een authentiek en op maat gemaakt karakter krijgt.

Maar dat is nog niet alles - de Colop Printer 226/P stempel biedt niet alleen personalisatie, maar ook gebruiksgemak. Het handige indexvenster maakt het een fluitje van een cent om de stempeltekst te lezen en te identificeren. En met het ingebouwde inktkussen kunt u duizenden vlekkeloze afdrukken maken, waardoor u tijd en geld bespaart in vergelijking met traditionele stempels.

We zijn ervan overtuigd dat de Colop Printer S226/P stempel tot de absolute top behoort, vergelijkbaar met de bekende merken Trodat Printy. De stempelautomaat voldoet aan de hoogste standaarden en zal al snel een onmisbaar hulpmiddel worden in uw dagelijkse bedrijfsvoering.

Het ontwerpen en bestellen van uw eigen stempel is een intuïtief en moeiteloos proces! Met onze geavanceerde ontwerpopties heeft u de volledige controle over het eindresultaat. Wilt u nog meer personalisatie? Geen probleem! U kunt uw eigen bestand uploaden, mits het aan onze eisen voldoet.

Verrijk uw zakelijke uitstraling en werk vlotter met de Colop Printer S226/P stempel. Zet vandaag nog de stap naar een stempel die indruk maakt en uw merk versterkt! Ervaar de vernieuwende kracht van deze stempel en geef uw bedrijf een geheel nieuwe dimensie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.