Colop Printer S226

Colop Printer S226

Colop Printer S226. Nummerstempel, zelfinktend, met 6 posities in 4 mm. hoogte.

19,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Zelfinktende stempel Colop Printer S226 met 6 doordraaibare cijfers. 

Afdrukhoogte 4 mm.

Betreed de wereld van efficiëntie en verfijning met de indrukwekkende Colop Printer S226 zelfinktende stempel. Deze meesterlijke stempel verheft uw stempelervaring naar ongekende hoogten, of u nu werkt in een zakelijke omgeving, administratieve taken uitvoert, of een persoonlijke toets wilt toevoegen aan uw creaties.

Met een imponerend afdrukformaat van 4x23mm biedt de Colop Printer S226 moeiteloos de mogelijkheid om belangrijke documenten, facturen, enveloppen en meer te markeren. Het gestroomlijnde ontwerp maakt het een naadloze toevoeging aan uw bureau, altijd klaar voor gebruik.

Gebouwd om te presteren en te blijven presteren, is de Colop Printer S226 vervaardigd met duurzame materialen van topkwaliteit. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur en consistente, scherpe afdrukken. Het vernieuwen van de stempel is een fluitje van een cent dankzij de eenvoudig vervangbare ingebouwde inktkussens, waardoor u tijd bespaart en uw handen schoon blijven.

Maar wat deze stempel echt onderscheidt, is het ongeëvenaarde gebruiksgemak. Het ergonomische ontwerp biedt een comfortabele grip en maakt herhaaldelijk stempelen een plezierige handeling. Met een lichte druk verdeelt de stempel de inkt gelijkmatig, waardoor u met één vlotte beweging professionele afdrukken maakt.

In een wereld waar tijd kostbaar is, biedt de Colop Printer S226 een snelle en efficiënte oplossing voor uw dagelijkse stempeltaken. Vertrouw op de betrouwbaarheid, duurzaamheid en veelzijdigheid van deze stempel en verhoog de productiviteit op uw werkplek of thuis.

Kies vandaag nog voor de ongeëvenaarde kwaliteit en moeiteloze prestaties van de Colop Printer S226 en ontdek hoe deze stempel uw stempelervaring verandert, met een precisie die u steeds weer zal verbazen. Ervaar de kracht van deze vernuftige stempel en maak elk stempelmoment onvergetelijk.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.