Colop Printer S220W nl

Colop Printer S220/W

Colop Printer S220W. Standaard stempel met veelvoorkomende doordraaibare woorden.

18,43 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Ontdek de veelzijdige en efficiënte Colop Printer S220W stempel

Ontdek de veelzijdige en efficiënte Colop Printer S220W stempel - uw ultieme hulpmiddel voor snelle en duidelijke communicatie. Met een verzameling standaard doordraaibare woorden, zoals AANTEKENEN, BEVESTIGING, CONCEPT, DEFINITIEF, HERINNERING, KOPIE, ORIGINEEL, PERSOONLIJK, SPOED, VERTROUWELIJK, VERVALLEN en VOORLOPIG, is deze stempel perfect voor dagelijks gebruik in elke zakelijke omgeving.

De Colop Printer S220W stempel biedt een intuïtieve en moeiteloze bediening. Selecteer eenvoudig de gewenste tekst met een eenvoudige draai aan het stempelkussen en zet vervolgens een duidelijke afdruk neer op uw documenten.

Of het nu gaat om belangrijke notities, dringende deadlines of vertrouwelijke informatie, met deze stempel heeft u altijd de juiste boodschap bij de hand. Het duurzame ontwerp garandeert een langdurige en consistente prestatie, terwijl de compacte afmetingen zorgen voor handig opbergen en gemakkelijk meenemen.

Haal vandaag nog de Colop Printer S220W stempel in huis en ervaar de vlotte en professionele stempelervaring die u verdient. Bespaar tijd en moeite met deze veelzijdige stempel die u helpt om uw documenten snel en effectief te organiseren en te markeren.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.