Colop Printer S220 Datumstempel GL

Colop Printer S220/DGL

Colop Printer S220/D met datumhoogte 4 mm. milieuvriendelijke "Green Line" versie.

19,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Ontdek de Colop Printer S220/D

Ontdek de Colop Printer S220/D - uw ideale keuze voor een efficiënte datumafdruk met een hoogte van 4 mm, nu beschikbaar in de milieuvriendelijke GREEN LINE-uitvoering!

De Colop Printer S220/D is speciaal ontworpen om u een eenvoudige en betrouwbare oplossing te bieden voor het stempelen van datums. Met alleen een datumafdruk, is dit apparaat perfect voor dagelijks gebruik in kantoren, magazijnen, en vele andere professionele omgevingen.

Met een afdrukhoogte van 4 mm kunt u moeiteloos duidelijke en leesbare datums op uw documenten, formulieren en pakketten stempelen. Of het nu gaat om het markeren van ontvangen goederen of het archiveren van belangrijke papieren, de Colop Printer S220/D staat altijd klaar om u te helpen.

Wat deze printer echt onderscheidt, is de GREEN LINE-milieuvriendelijke uitvoering. U kunt nu stempelen met een gerust hart, wetende dat u een positieve bijdrage levert aan het behoud van onze planeet. De GREEN LINE-technologie van Colop combineert hoogwaardige prestaties met duurzaamheid, waardoor u efficiëntie en milieubewustzijn in één krachtig apparaat krijgt.

Kies voor de Colop Printer S220/D en maak uw dagelijkse werkzaamheden moeiteloos, georganiseerd en milieuvriendelijk. Bestel vandaag nog en ervaar de voldoening van het werken met een product dat zowel uw behoeften als die van de planeet respecteert.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.