Colop Printer S220-Dater

Colop Printer S220/D

Colop Printer S220/D. Zelf-inktende kunststof (RDW) 4 mm. datumstempel. Topkwaliteit.

19,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Geavanceerde Datumstempel met Draaifunctie: Colop Printer S220/D

 

Productinformatie:

Ontdek de innovatieve mogelijkheden van de Colop Printer S220/D, een geavanceerde datumstempel met een handige draaifunctie. Met een opvallende afdrukhoogte van 4 mm zorgt deze stempel voor scherpe en professionele resultaten. Of het nu gaat om datums, woorden of een combinatie van beide, deze stempel staat garant voor betrouwbare en hoogwaardige prestaties, en kan worden toegepast in diverse situaties.

 

Belangrijkste Kenmerken:

 • Afdrukhoogte van 4 mm: Garandeert heldere en goed leesbare afdrukken voor uiteenlopende toepassingen.
 • Handige Draaifunctie voor Datums: Pas datums en woorden eenvoudig aan zonder de stempel te verplaatsen.
 • Innovatief Inktmechanisme: De stempel bevat een ingebouwd inktkussen voor moeiteloos stempelen zonder losse inktkussens.
 • Duurzaam en Betrouwbaar: Het inktkussen gaat duizenden afdrukken mee, wat zorgt voor langdurige en betrouwbare prestaties.
 • Keuze uit Diverse Inktkleuren: Kies een inktkleur die past bij uw voorkeur en stijl.
 • Vergelijkbaar met de Trodat Printy Dater: Dit stempeltype heeft overeenkomsten met de populaire Trodat Printy Dater, wat staat voor een bewezen ontwerp.

 

Toepassingsmogelijkheden:

 • Kantooromgeving: Ideaal voor het stempelen van binnenkomende documenten, uitgaande post en andere belangrijke papieren.
 • Administratieve Taken: Voeg nauwkeurige datums toe aan formulieren, rapporten en notities.
 • Efficiënte Archivering: Markeer documenten met specifieke datums voor gestroomlijnde archivering en organisatie.
 • Facturering en Boekhouding: Breng datums aan op facturen, ontvangstbewijzen en financiële documenten.
 • Professionele Bedrijfsuitstraling: Personaliseer de stempel met uw bedrijfsnaam of logo voor een professionele uitstraling.

 

Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw eigen Colop Printer S220/D datumstempel met draaifunctie online. Ervaar zelf het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van deze hoogwaardige stempelautomaat. Kies uw gewenste inktkleur en begin direct met het efficiënt markeren van documenten met scherpe en goed leesbare afdrukken.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.