Colop Mini Printer S160

Colop Printer S160/D

Colop Mini S160/D. Datum stempel met klein tekstblokje boven de doordraaibare datum.

18,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Maak kennis met de Colop Mini Printer S 160D

Oplossing voor Efficiënt Stempelen met Datum en Eigen Tekst

Compacte datumstempel met de mogelijkheid om tekst boven de datum toe te voegen. Ontwerp eenvoudig online uw gepersonaliseerde datumstempel met een tekstplaat, perfect geschikt voor diverse toepassingen zoals boekhouding, controlestempels en meer. Deze gebruiksvriendelijke stempelautomaat is voorzien van een ingebouwd inktkussen dat duizenden afdrukken kan maken en biedt een scala aan kleuropties. De stempeltekst is duidelijk zichtbaar in het handige indexvenster van de Colop Mini Dater S160D stempel.

 

Productinformatie:

De Colop Printer S160/D is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een geavanceerde stempelautomaat waarmee je gemakkelijk datums en aangepaste tekst kunt stempelen. Met een afdrukhoogte van 4 mm en de mogelijkheid om zowel datums als tekst aan te passen, is deze stempelautomaat een betrouwbare metgezel voor al je stempelwerkzaamheden.

 

Kenmerken:

  • Eenvoudige Datumaanpassing: Dankzij het slimme draaimechanisme stel je moeiteloos de gewenste datum in.
  • Ingebouwd Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen gaat lang mee en voorziet je van duizenden afdrukken zonder dat je inkt moet bijvullen.
  • Haarscherpe Afdrukken: Het automatische inkttoevoermechanisme zorgt voor afdrukken van hoge kwaliteit zonder gedoe.
  • Lange Levensduur: Het inktkussen gaat tot wel 4000 à 7000 afdrukken mee voordat je het zelf kunt vervangen.
  • Ruime Keuze aan Inktkleuren: Personaliseer je stempelafdrukken door te kiezen uit diverse beschikbare inktkleuren.
  • Variatie in Lettertypes: Kies uit verschillende lettertypes om je stempelafdrukken een persoonlijke touch te geven.

 

Toepassingen:

  • Efficiënte Boekhouding: Perfect voor gestructureerde boekhouding. Markeer belangrijke documenten met duidelijke datums en aangepaste tekst.
  • Slim Documentbeheer: Vereenvoudig documentbeheer door documenten te voorzien van nauwkeurige datums en relevante details.
  • Kantoorwerk Vereenvoudigd: Of je nu documenten archiveert of intern communiceert, met deze stempel creëer je snel en consistent datumaanduidingen en tekst.
  • Georganiseerde Administratie: Houd je administratie netjes georganiseerd door belangrijke papieren te voorzien van de juiste datums en aanduidingen.

 

Kies uit verschillende lettertypen om uw stempel een persoonlijk tintje te geven. De tekstopdruk is inbegrepen in de prijs, waardoor u zonder zorgen uw ontwerp kunt samenstellen. Met behulp van de opmaakkeuze hieronder wordt het een fluitje van een cent om uw eigen stempel te creëren en te bestellen. Als u al een eigen bestand heeft dat aan onze voorwaarden voldoet, heeft u ook de mogelijkheid om dit te uploaden. Met de Colop Mini Printer S 160D bent u verzekerd van een handige en op maat gemaakte stempeloplossing.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.