Colop 120 SD

Colop Printer S120/SD

Zelf-inktende datumstempel met Engelse datum.

9,58 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Maak kennis met de praktische Colop Printer S120/SD

Maak kennis met de praktische Colop Printer S120/SD, een zelfinktende datumstempel die alleen de datum in cijfers weergeeft, en dat in het Engels. Deze stempel is perfect geschikt voor gebruik in uw boekhouding. Met een schrifthoogte van 4 mm levert de stempel duidelijke en professionele afdrukken.

De ingebouwde stempelkussen is zeer stevig en kan maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken maken voordat u het gemakkelijk kunt vervangen door een nieuw kussentje. Het wisselen van het kussentje is een fluitje van een cent, waardoor u snel weer aan de slag kunt zonder oponthoud. Door deze mogelijkheid wordt de stempel niet alleen kostenbesparend, maar ook milieuvriendelijk.

Of u nu datums wilt afdrukken op facturen, documenten of andere belangrijke papieren, de Colop Printer S120/SD levert altijd scherpe en consistente afdrukken. Dankzij het compacte formaat is hij handig om overal mee naartoe te nemen, in uw zak, tas of gewoon op uw bureau.

Kortom, de Colop Printer S120/SD is uw ideale metgezel voor administratieve taken. Zijn duurzaamheid en gebruiksgemak maken hem betrouwbaar en geschikt voor langdurig gebruik.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.