Colop Mini Printer S120/W

Colop Printer S 120/W

Colop Mini Printer S 120/W. Stempel met standaard doordraaibare woorden.

14,92 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Colop Printer S 120/W: De Essentiële Partner voor Soepel Documentbeheer

De Colop Printer S 120/W staat garant voor naadloos documentbeheer, met een slim ontworpen zelf-inktende stempel die u helpt om uw administratieve taken efficiënter te volbrengen. Uitgerust met een stevig kunststof montuur en een ingebouwd inktkussen, biedt deze stempel een moeiteloze oplossing voor het markeren van veelvoorkomende termen zoals "AANGETEKEND," "FAKTUUR," "BETAALD," "DRINGEND!," "DRUKWERK," "KOPIE," "ORIGINEEL," "BRIEF," "HERINNERING," "VERTROUWELIJK," "NUMMER," en "Verz. Per FAX."

 

Belangrijkste Kenmerken van de Colop Printer S 120/W

Haarscherpe Afdrukken: Verzekerd van duidelijke, professioneel ogende afdrukken die uw documenten een verzorgde uitstraling geven.

Milieuvriendelijk Ontwerp: Draagt bij aan een duurzamere planeet dankzij zijn CO2-neutrale status, wat een milieuvriendelijke keuze is.

Eenvoudig Vervangbaar Inktkussen: Wanneer de inkt opraakt, kunt u het ingebouwde inktkussen eenvoudig vervangen, waardoor de levensduur van de stempel wordt verlengd.

Diverse Inktkleuren: Personaliseer uw stempel met een scala aan inktkleuren om documenten te markeren en te organiseren.

 

Of uw bedrijf nu groot of klein is, de Colop Printer S 120/W verbetert uw documentbeheer en zorgt ervoor dat uw documenten er altijd professioneel uitzien.

Kies vandaag nog voor de Colop Printer S 120/W en ontdek hoe gemakkelijk en nauwkeurig uw administratieve taken kunnen zijn.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.