Colop Printer R50/D

Colop Printer R50/D

Colop Printer R50/D. Zelf-inktende ronde stempel met tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: Ø50mm

60,81 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer R50/D. Zelf-inktende ronde stempel met tekst/logo en datum

Laat ons u voorstellen aan de veelzijdige Colop Printer R50/D Zelf-inktende Datumstempel. Dit handige apparaat is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een indrukwekkend afdrukformaat van Ø48mm. Met een ingebouwd inktkussen dat gemakkelijk door uzelf vervangen kan worden, staat deze stempel altijd paraat om te gebruiken.

Wat deze stempel echt onderscheidt, is het slimme ontwerp waarbij de datum centraal in het midden van de afdruk staat, omringd door de tekstplaat. Hierdoor krijgen uw stempelafdrukken een nette en professionele uitstraling.

Met behulp van onze gebruiksvriendelijke online opmaakmodule kunt u uw eigen stempel ontwerpen op basis van uw specifieke wensen. Voeg moeiteloos tekst toe, upload uw logo of maak zelfs een aangepaste boekhoudstempel met lijnen of vakjes.

Bestellen is simpel: klik gewoon op de "Ontwerp stempel" knop en afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling, ontvangt u uw stempel de volgende dag of de dag daarna. Snelheid en kwaliteit zijn onze beloften, zodat u zonder vertraging kunt beginnen met het stempelen van documenten en papierwerk. Vertrouw op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de Colop Printer R50/D Zelf-inktende Datumstempel om aan al uw stempelbehoeften te voldoen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.