Colop Printer R45 DATER, ronde datumstempel met tekst naar keuze.

Colop Printer R45/D

Colop Printer R45/D. Zelfinktende ronde stempel / eigen tekst / logo en datum.

Afdrukformaat: Ø45mm

55,54 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer R45/D - Uw Ultieme Partner voor Datummomenten

De Colop Printer R45/D is de perfecte metgezel voor al uw datummomenten. Deze veelzijdige stempel combineert duurzaamheid met precisie, waardoor u met gemak professionele afdrukken kunt maken. Met een royale maximale afdrukmaat van Ø 45mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor uw boodschap, terwijl hij compact en gebruiksvriendelijk blijft.

 

De Eigenschappen van de Colop Printer R45/D:

  • Volledig Aanpasbare Datum: Pas de datum eenvoudig aan volgens uw wensen dankzij de ingebouwde aanpassingsmogelijkheid.
  • Ingebouwd Inktkussen: Het geïntegreerde inktkussen maakt losse inktkussens overbodig en gaat tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het moet worden vervangen.
  • Elegant Ronde Afdruk: De Printer R45/D geeft uw stempelafdrukken een verfijnde uitstraling dankzij de ronde vorm.
  • Tot 6 Regelcapaciteit: U kunt maximaal 6 regels tekst op de stempel plaatsen, met 3 regels boven de datum en 3 regels eronder. Als u wilt, kunt u zelfs een ronde tekst rondom de datum toevoegen.
  • Milieubewuste CO2 Certificering: De Colop Printer R45/D voldoet aan de CO2-neutraliteitsnormen, wat betekent dat hij milieuvriendelijk is en geen negatieve impact heeft op het milieu.
  • Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje is gemakkelijk apart verkrijgbaar en te vervangen, zodat uw stempel altijd up-to-date is.
  • Diverse Inktkleuren: U heeft de keuze uit verschillende inktkleuren, zodat uw afdrukken altijd perfect aansluiten bij uw huisstijl.
  • Online Ontwerpopties: Ontwerp en personaliseer uw stempel moeiteloos online met onze handige "creator" of upload uw eigen ontwerp voor een unieke stempel.

 

Met de Colop Printer R45/D bent u verzekerd van scherpe, heldere afdrukken bij elk datummoment. Stempel moeiteloos op standaard (niet-glad) papier en maak indruk met uw professionele stempelwerk. Colop staat bekend om kwaliteit, en met de Printer R45/D bieden we wederom een hoogwaardig product dat aan deze belofte voldoet. Kies voor betrouwbaarheid en veelzijdigheid met de Colop Printer R45/D voor al uw datummomenten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.