Colop Printer R40 EX-Libris

Een handige ronde stempel voor het maken van een ex-libris stempelafdruk.

Afdrukformaat: Ø40mm

44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Zelfinktende stempel voor het maken van een ex-libris stempelafdruk

Met deze stempel maak je in één handomdraai een prachtige ex-libris stempelafdruk. Je kunt deze zelf bij ons online ontwerpen. Maak een start aan je eigen persoonlijke ex-libris stempel.

  • Maak kennis met de Colop Printer R40 Ex-Libris, een stempel die moeiteloos prachtige ex-libris stempelafdrukken creëert.
  • Deze handige stempel is zelf-inktend en heeft een elegante ronde vorm, waardoor je de vrijheid hebt om je eigen persoonlijke ex-libris stempel online te ontwerpen.
  • Ontdek je creatieve kant met behulp van de gebruiksvriendelijke online ontwerptool, waarmee je stempelafdrukken kunt maken die perfect passen bij jou en je boekencollectie.
  • Personaliseer je stempelafdrukken verder door te kiezen tussen zwarte of rode inkt, afhankelijk van je voorkeur en gewenste uitstraling.
  • De Colop Printer R40 Ex-Libris staat garant voor professionele prestaties, met duidelijke, scherpe en hoogwaardige afdrukken.
  • Geef een uniek karakter aan je boeken door gebruik te maken van deze stijlvolle ex-libris stempelafdrukken.
  • Wacht niet langer en bestel vandaag nog om het plezier van het maken en gebruiken van je eigen gepersonaliseerde ex-libris stempelafdrukken te ervaren.
  • Betreed de wereld van creativiteit en geef je boeken een geheel nieuwe dimensie met de veelzijdige Colop Printer R40 Ex-Libris.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.