Colop Printer R30 datumstempel

Colop Printer R30/D

Colop Printer R30/D. Zelfinktende stempel met max. 4 regels eigen tekst en datum.

Afdrukformaat: Ø30mm

41,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer R30/D - De Ultieme Datumstempel voor Uw Bedrijf

Met de Colop Printer R30/D haalt u de perfecte datumstempel in huis voor al uw zakelijke behoeften. Deze veelzijdige zelf-inktende stempel is ontworpen met een robuust kunststof montuur en biedt zowel gebruiksgemak als precisie. Met zijn ingebouwde verstelbare datum, ronde afdruk en een maximaal afdrukformaat van 30 mm doorsnede, is deze stempel ideaal voor diverse toepassingen.

 

Voordelen van de Colop Printer R30/D:

Ingebouwd Inktkussen: Deze stempel is voorzien van een ingebouwd inktkussen, waardoor het eenvoudig is om altijd een heldere afdruk te krijgen zonder gedoe met aparte inkttoevoegingen.

Verstelbare Datum: Met de ingebouwde verstelbare datumfunctie kunt u moeiteloos de gewenste datum selecteren, en de datum verschijnt prominent in het midden van de afdruk.

Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen is vervangbaar, en u kunt kiezen uit verschillende inktkleuren om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Vervangbaar Stempelplaatje: Als u uw stempelontwerp wilt aanpassen, kunt u eenvoudig het stempelplaatje apart bestellen en vervangen.

Online Ontwerpmogelijkheden: Gebruik onze handige online "creator" om uw stempel te ontwerpen of upload uw eigen ontwerp voor een gepersonaliseerde stempeloplossing.

Toepassingen:

De Colop Printer R30/D is geschikt voor diverse toepassingen, waaronder het stempelen van spaarkaarten en andere zakelijke documenten. Deze stempel staat garant voor consistentie en betrouwbaarheid, wat van essentieel belang is voor professioneel gebruik.

Opmerking:

Bij gebruik op ondergronden met een MC coating raden we aan een handstempel in combinatie met een StazOn kussen te gebruiken, omdat de inkt in zelf-inktende stempels op waterbasis is en minder geschikt kan zijn voor gladdere papieroppervlakken.

 

Kies voor de veelzijdigheid, betrouwbaarheid en precisie van de Colop Printer R30/D voor al uw zakelijke stempelbehoeften. Bestel vandaag nog en ontdek de voordelen van deze hoogwaardige datumstempel.

Colop Printer R30/D - De Stempel die Uw Zakelijke Documenten Verfraait.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.