Colop Printer R12

Colop Printer R12

Colop Printer R12. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 2 regels.

Afdrukformaat: Ø12mm

21,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

De Magie van de Colop Printer R12 - Jouw Stempel op Kwaliteit

Stel je voor: een wereld waarin perfectie begint met een enkele afdruk. Dit is de belofte van de Colop Printer R12. Met een royale afdrukmaat van Ø12mm en een duurzaam kunststof frame biedt deze zelf-inktende stempel niet alleen indrukwekkende prestaties maar ook veelzijdigheid. 

 

Laten we de unieke eigenschappen en voordelen van de Colop Printer R12 verkennen:

Verbluffende Precisie: De Colop Printer R12 blinkt uit in het leveren van scherpe, gedetailleerde afdrukken keer op keer. Of je nu tekst, cijfers of een op maat gemaakt logo wilt stempelen, deze stempel zorgt ervoor dat je afdrukken opvallen.

Eco-Bewust Ontwerp: Deze stempel gaat verder dan alleen stempelen; hij draagt bij aan een groenere planeet. De Colop Printer R12 is ontworpen met CO2-neutraliteit in gedachten, zodat je met een gerust hart kunt stempelen.

Volledige Creatieve Vrijheid: Jouw creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Voeg maximaal twee regels tekst toe of maak een statement met je bedrijfslogo. De Colop Printer R12 kan volledig worden aangepast aan jouw visie.

Onderhoudsgemak: Het inktkussen kan moeiteloos worden vervangen wanneer het uitdroogt. Er zijn verschillende inktkleuren beschikbaar, zodat je altijd de juiste tint hebt voor je project.

Flexibel Stempelplaatje: Als je in de toekomst je tekst of ontwerp wilt aanpassen, hoef je niet de hele stempel te vervangen. Het stempelplaatje kan afzonderlijk worden besteld en is gemakkelijk te verwisselen.

Online Ontwerpgemak: Ontwerp je stempel in een handomdraai online of upload je eigen ontwerp. Het bestellen van je gepersonaliseerde stempel was nog nooit zo eenvoudig.

 

De Colop Printer R12 schittert in verschillende toepassingen, waaronder het gebruik op spaarkaarten. Let echter op: als je van plan bent om op een ondergrond met een MC-coating (glad papier) te stempelen, raden we aan een handstempel met een StazOn-kussen te gebruiken. Het inktkussen van de zelf-inktende stempel is namelijk op waterbasis en zal niet opdrogen op gladde oppervlakken.

 

Kies voor de Colop Printer R12 - de stempel die precisie, veelzijdigheid en milieubewustzijn samenbrengt in één. Ontdek de wereld van hoogwaardige afdrukken en laat jouw stempel achter op al je projecten.

Wacht niet langer en bestel nu jouw eigen Colop Printer R12. Zet de standaard voor kwaliteit en maak indruk met deze veelzijdige stempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.