Q43_vertalers

Colop Printer Q43 Vertaler blauw

Speciale vertalersstempel

Afdrukformaat: 43 x 43mm

44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Betreed de wereld van efficiënt vertaalwerk met de unieke Colop Printer Q43

 Vertalersstempel, speciaal ontworpen met blauwe inkt!

Voor professionele vertalers is de Colop Printer Q43 Vertalersstempel met blauwe inkt een onmisbare metgezel. Deze zelf-inktende stempel overtreft alle verwachtingen en is de meest handige keuze van de twee beschikbare varianten, waardoor het markeren van vertaalde documenten een moeiteloze en nauwkeurige taak wordt.

Met volledige naleving van Europese richtlijnen betreffende opmaak, grootte en kleur, is deze stempel uitgerust met een opvallende blauwe inkt die voldoet aan de voorgeschreven kleur voor vertalersstempels. Uw vertalingen worden hiermee automatisch erkend als officieel en professioneel.

Unieke eigenschappen:

  • Zelf-inktende stempel voor ultiem gebruiksgemak.
  • Voldoet aan Europese richtlijnen voor opmaak, grootte en kleur (blauw).
  • Personaliseerbaar met uw WBTV-nummer en naam voor een professionele uitstraling.

Voeg een persoonlijk tintje toe door uw WBTV-nummer en naam aan te passen, waarmee uw stempel uniek wordt en volledig voldoet aan de vereisten van officiële documentatie.

Haal het beste uit uw vertaalproces en presenteer uw werk met trots met de uitzonderlijke Colop Printer Q43 Vertalersstempel met blauwe inkt. Bestel nu en geef uw professionele imago als vertaler een boost. Met deze stempel bent u klaar om de vertaalwereld te veroveren!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.