Colop Printer Q30-d

Colop Printer Q30/D

Colop Printer Q30/D. Zelfinktende stempel voor max. 4 regels tekst/logo en datum.

39,78 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer Q30/D - De Ultieme Datumstempel voor U

De Colop Printer Q30/D is de ideale oplossing voor uw stempelbehoeften. Met zijn slimme ontwerp en veelzijdige functionaliteit, biedt deze hoogwaardige zelf-inktende stempel een scherpe afdruk keer op keer. 

 

Hier zijn de belangrijkste kenmerken van de Colop Printer Q30/D:

Ingebouwde Verstelbare Datum: Met de ingebouwde datumfunctie kunt u moeiteloos de gewenste datum instellen voor al uw stempelbehoeften.

Ingebouwd Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen maakt de stempel direct klaar voor gebruik, zonder de noodzaak van losse inktkussens.

Vierkante Afdruk: De vierkante afdruk met een maximumformaat van 30x30mm zorgt voor een professionele uitstraling op elk document.

Tot 4 Regelteksten: Voeg maximaal 4 regels tekst toe aan uw stempel, met de datum in het midden voor optimale balans.

Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen kan eenvoudig worden vervangen, zodat uw stempel altijd voorzien is van verse inkt.

Kleurvariatie: Kies uit een scala aan beschikbare inktkleuren om uw stempel aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Personalisatie: Ontwerp uw stempel online of upload uw eigen ontwerp met behulp van onze handige "creator".

 

Belangrijk Advies:

Indien u van plan bent om op een ondergrond met een MC-coating te stempelen, raden we aan om een handstempel met een StazOn-kussen te gebruiken. De inkt in de Colop Printer Q30/D is op waterbasis en kan minder goed drogen op gladdere papiersoorten.

 

De Colop Printer Q30/D is een CO7-neutrale stempel die zorgt voor nauwkeurige, professionele afdrukken. Dankzij zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid is deze stempel een waardevolle aanvulling voor uw kantoorbenodigdheden. Bestel de Printer Q30/D vandaag nog en ervaar het gemak en de kwaliteit die hij biedt. Stempel met vertrouwen en precisie met de Colop Printer Q30/D.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.