Colop printer Q24 DATER

Colop Printer Q24/D

Colop Printer Q24/D. Zelfinktende stempel voor max. 4 regels tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 24 x 24mm

36,89 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer Q24/D - Uw Datumstempel voor Scherpe Afdrukken

Ontdek de veelzijdige Colop Printer Q24/D, de perfecte oplossing voor al uw stempelbehoeften. Deze stempel, met een stevig kunststof montuur, biedt gemak met zijn ingebouwde verstelbare datum en inktkussen, waardoor u altijd klaar bent voor professionele afdrukken.

 

Hoogtepunten van de Colop Printer Q24/D:

Ingebouwde Verstelbare Datum: Pas de datum moeiteloos aan voor nauwkeurige afdrukken op documenten, formulieren of spaarkaarten.

Zelf-inktend en Ingebouwd Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen elimineert de noodzaak van aparte inktkussens, terwijl het zelf-inktende mechanisme zorgt voor consistente, scherpe afdrukken.

Vierkante Afdruk: Met een maximale afdrukmaat van 24x24mm levert deze stempel duidelijke en professionele resultaten.

Tot 4 Regels Aanpasbare Tekst: Personaliseer uw stempel met maximaal 4 regels tekst, waarbij de datum altijd in het midden wordt geplaatst voor optimale leesbaarheid.

Milieuvriendelijk: De Colop Printer Q24/D voldoet aan milieunormen zonder concessies te doen aan prestaties.

Vervangbaar Inktkussen en Stempelplaatje: Verleng de levensduur van uw stempel eenvoudig door het inktkussen te vervangen. Ook het stempelplaatje is vervangbaar voor extra veelzijdigheid.

Online Ontwerpen: Maak uw eigen stempelontwerp online of upload uw eigen ontwerp met behulp van onze handige "creator."

 

De Colop Printer Q24/D is ideaal voor spaarkaarten en andere toepassingen waarbij nauwkeurige datumaanduidingen cruciaal zijn.

Indien u op ondergronden met een MC-coating wilt stempelen, raden wij het gebruik van een handstempel met een StazOn inktkussen aan, aangezien de inkt in de Colop Printer Q24/D op waterbasis is en mogelijk niet goed droogt op gladde papiersoorten.

 

Kies voor de Colop Printer Q24/D en profiteer van de ideale combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en precisie in één stempel. Vertrouw op deze stempel voor scherpe en betrouwbare afdrukken, keer op keer. Vereenvoudig uw stempelwerk met de Colop Printer Q24/D. Bestel de uwe vandaag nog!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.