Colop Printer Ovaal 44

Colop Printer Ovaal 44

Zelfinktende Stempel voor Tekst en Logo. Afdrukfromnaat 44x28mm.

Afdrukformaat: 44 x 28mm

46,28 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Personaliseer uw stempel met de Colop Printer 44 Ovaal

Zelfinktende Stempel voor Tekst en Logo

De Colop Printer 44 Ovaal is een veelzijdige stempel waarmee u volledige controle heeft over het ontwerp van uw stempelplaat, inclusief logo en tekst. Met zijn elegante ovale vorm combineert deze stempel functionaliteit met esthetiek. Of het nu gaat om adresgegevens, uw persoonlijke naamstempel of een controlestempel, deze gebruiksvriendelijke stempelautomaat biedt diverse voordelen.

 

Voordelen:

Langdurige inktvoorraad: Het ingebouwde inktkussen kan tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, wat zorgt voor langdurig gebruiksgemak zonder vaak inkt te hoeven vervangen.

Eenvoudig online ontwerpen: Ontwerp moeiteloos uw eigen stempelplaat met tekst en logo, zodat de stempel perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

Perfect voor adresgegevens: Met een ruim ovale afdrukformaat van 44x28mm biedt deze stempel voldoende ruimte om uw adresgegevens duidelijk en professioneel weer te geven.

Diverse kleurenopties: Kies uit verschillende inktkleuren om uw stempelafdrukken aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren.

Inclusief tekst/logo-opdruk: De prijs is inclusief de opdruk van uw gepersonaliseerde tekst en/of logo, waardoor u direct aan de slag kunt met uw nieuwe stempel.

Keuze uit verschillende lettertypen: Maak uw stempel uniek door te kiezen uit een scala aan lettertypen, waardoor uw boodschap precies wordt weergegeven zoals u dat wilt.

Handig indexvenster: Het Colop Printer 44 Ovaal stempelontwerp bevat een handig indexvenster, waarmee u snel en gemakkelijk de juiste stempel kunt identificeren zonder te zoeken.

Vergelijkbare kwaliteit met Trodat Printy: Met vergelijkbare kwaliteit als de populaire Trodat Printy, staat de Colop Printer 44 Ovaal bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Met de Colop Printer 44 Ovaal - Zelfinktende Stempel voor Tekst en Logo, heeft u een hoogwaardige en aanpasbare stempel die voor heldere afdrukken zorgt en lang meegaat. Bestel vandaag nog uw unieke stempel en maak een professionele indruk op elk document!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.