Colop Printer 55D Ovaal

Colop Printer 55D Ovaal

Creëer uw eigen unieke stempelafdruk met de Colop Printer 55D Ovaal!

Afdrukformaat: 55 x 35mm

51,57 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer 55D Ovaal - Zelfinktende Datumstempel

Creëer uw eigen unieke stempelafdruk met de Colop Printer 55D Ovaal! Deze ovale datumstempel biedt talloze opties voor personalisatie en is uitermate geschikt voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om boekhouding of controle, deze handige zelfinktende stempelautomaat staat altijd paraat!

 

Belangrijkste kenmerken:

  1. Volledige aanpassingsvrijheid: Geef uw creativiteit de vrije loop en pas de stempeltekst naar eigen wens aan. Voeg zelfs een logo toe in combinatie met een flexibele draaibare datum. De mogelijkheden zijn eindeloos!
  2. Duurzaamheid en efficiëntie: De Colop Printer 55D Ovaal is een hoogwaardige zelfinktende stempel die langdurig meegaat. Dankzij het ingebouwde inktkussentje kunt u tussen de 4.000 en 7.000 afdrukken maken voordat bijvullen noodzakelijk is.
  3. Gebruiksvriendelijkheid: Deze stempelautomaat is bijzonder gemakkelijk in gebruik en zorgt voor vlekkeloze stempeling zonder gedoe.
  4. Ruime kleurkeuze: Personaliseer uw stempelafdrukken met een brede selectie inktkleuren om ze te laten opvallen en aan te passen aan uw voorkeur.
  5. Inclusief opdruk van tekst/logo: De prijs van de Colop Printer 55D Ovaal is inclusief het opdrukken van uw gewenste tekst of logo. Dit bespaart u extra kosten en vereenvoudigt het ontwerpproces.
  6. Overzichtelijke indexweergave: Het handige indexvenster zorgt ervoor dat u altijd snel de juiste stempeltekst kunt aflezen, zelfs in een drukke omgeving.
  7. Vergelijkbaar met de Trodat Printy Dater: De betrouwbare Colop Printer 55D Ovaal is qua type stempel vergelijkbaar met de vertrouwde Trodat Printy Dater, wat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Colop Printer 55D Ovaal is een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en duurzame datumstempel. Geef uw administratieve taken een persoonlijke touch door uw eigen stempeltekst te ontwerpen, kies een inktkleur die bij uw behoeften past en profiteer van duizenden haarscherpe afdrukken voordat bijvullen vereist is. Vereenvoudig uw werkzaamheden met deze hoogwaardige zelfinktende stempel van Colop!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.