ISPM 15 stempel Colop Printer 55

Deze zelfinktende stempel is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de IPPC-richtlijnen

Afdrukformaat: 60 x 40mm

50,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

De ISPM 15 Stempel Colop Printer 55: Uw Weg naar Verpakkingsconformiteit

Bij het streven naar naleving van strikte verpakkingsvoorschriften, staat de ISPM 15 Stempel Colop Printer 55 op de voorgrond. Deze zelfinktende stempel is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de IPPC-richtlijnen en biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit. 

 

Hier zijn enkele opmerkelijke eigenschappen van de ISPM 15 Stempel Colop Printer 55:

  • Volledig Aanpasbaar Ontwerp: Personaliseer je stempel met je eigen gegevens en identificatie om moeiteloos te voldoen aan de ISPM 15-normen.
  • Ingebouwd Inktkussen voor Gemak: Met het handige ingebouwde inktkussen zijn scherpe en consistente afdrukken gegarandeerd, zonder rompslomp.
  • Royale Afdrukafmetingen: Dankzij een maximaal afdrukformaat van 60x40 mm kun je voldoen aan diverse verpakkingseisen zonder enige concessie aan de kwaliteit.
  • Milieubewust: Net als alle andere Colop-stempels is de ISPM 15 Stempel Colop Printer 55 CO2-neutraal, wat bijdraagt aan een schonere planeet.
  • Keuze uit Inktkleuren: Je hebt de keuze uit verschillende inktkleuren, zoals blauw/rood, zwart, blauw, rood en groen, om de stempel aan te passen aan je specifieke behoeften.

De ISPM 15 Stempel Colop Printer 55 is een essentieel hulpmiddel voor iedereen in de verpakkingsindustrie die internationaal exporteert, omdat het voldoen aan ISPM 15-normen cruciaal is. Door het duidelijke en gestandaardiseerde IPPC-merkteken te gebruiken, bevestig je dat het gebruikte hout een juiste hittebehandeling heeft ondergaan om schadelijke organismen te vernietigen.

 

Belangrijke Details van het IPPC-Merkteken:

  • ISO Landcode: NL (Nederland)
  • Registratienummer Behandelaar: 000 (3-cijferig registratienummer van de behandelaar)
  • Behandelingsmethoden: Heat Treatment (HT), Dielectric Heating (DH), of Methyl Bromide (MB)

 

Belangrijk om te weten: Sinds 18 maart 2010 is het gebruik van methylbromide (MB) als behandelingsmethode binnen de EU verboden vanwege milieuregelgeving. Buiten de EU wordt deze methode nog steeds toegepast. Onze stempel garandeert conformiteit met ISPM 15-eisen, ongeacht de behandelingsmethode.

Het merkteken wordt gekenmerkt door een duidelijke kaderrand waarbinnen de IPPC-korenaar en de codecomponenten gescheiden zijn door een verticale lijn. Een koppelteken scheidt de ISO-landencode van het unieke 3-cijferige registratienummer van de geregistreerde onderneming.

 

Met de ISPM 15 Stempel Colop Printer 55 in handen heb je de perfecte tool om wereldwijde verpakkingsvoorschriften na te leven en je producten veilig en conform te exporteren. Bestel nu je gepersonaliseerde stempel en behoud controle over je verpakkingsidentificatie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.