Colop Printer 55  d

Colop Printer 55/D

Zelfinktende stempel met eigen tekst + datum in vertrouwde Colop topkwaliteit.
Afdrukformaat: 40x60mm, max. 7 regels, hoogte datum: 4mm

54,67 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer 55/D - Kunststof Datumstempel met veelzijdige mogelijkheden

Ontwerp uw eigen stempel online en voeg naar wens een logo of tekst toe met de veelzijdige Colop Printer 55/D. Deze handige datumstempel heeft een afdrukformaat van 60 x 40 mm en is voorzien van een geïntegreerd en uitwisselbaar stempelkussen. Met het datum in het midden en de mogelijkheid om tekst rondom en boven en onder toe te voegen, biedt deze stempel u een grote flexibiliteit voor diverse toepassingen.

Eenvoudig in gebruik en volledig aanpasbaar, biedt de Colop Printer 55/D u de vrijheid om de perfecte stempel te creëren voor uw behoeften. Of het nu gaat om het markeren van documenten, pakketten, formulieren of iets anders, deze stempel zorgt voor een nette en professionele uitstraling.

Het ontwerpen van uw stempelplaat is een eenvoudig en intuïtief proces. U kunt uw eigen ontwerp maken of een bestaand ontwerp uploaden om een persoonlijk tintje aan uw stempel toe te voegen. Met de mogelijkheid om zowel tekst als logo's op te nemen, kunt u de stempel volledig aanpassen aan uw eigen stijl en merkidentiteit.

Het stempelkussen is eenvoudig te vervangen, wat zorgt voor een langdurig gebruik van de stempel en een consistente afdrukkwaliteit. De hoogwaardige kunststof constructie van de Colop Printer 55/D garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs bij intensief gebruik.

Of het nu voor zakelijk of persoonlijk gebruik is, de Colop Printer 55/D is een veelzijdige en betrouwbare metgezel voor al uw stempelbehoeften. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp vandaag nog uw eigen unieke stempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.