Colop Printer 55

Colop Printer 55

Colop Printer 55. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 8 regels/logo.

Afdrukformaat: 60 x 40mm

50,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

De Colop Printer 55: Jouw Ideale Zelfinktende Stempel

In de wereld van stempels is de Colop Printer 55 een ware blikvanger. Deze stempel is geliefd vanwege zijn veelzijdigheid, gebruiksgemak en milieuvriendelijke ontwerp. In deze tekst verkennen we de kenmerken en voordelen van de Colop Printer 55 en ontdekken we waarom deze stempel een essentiële aanwinst is voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik.

 

Compact Formaat en Kleurenopties

De Colop Printer 55 is ontworpen met oog voor gebruiksgemak. Dankzij zijn compacte formaat ligt hij comfortabel in de hand en is hij moeiteloos te bedienen. Bovendien kun je kiezen uit verschillende kleurenopties om de stempel aan te passen aan jouw persoonlijke stijl of bedrijfskleuren. Met een maximaal afdrukformaat van 60x40mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor diverse toepassingen.

 

Waterbasis Inkt

Een opmerkelijk kenmerk van de Colop Printer 55 is het gebruik van inkt op waterbasis. Deze milieuvriendelijke inktformule bevat geen schadelijke chemicaliën en levert heldere en duurzame afdrukken. Het ingebouwde inktkussen draagt bij aan het gebruiksgemak en minimaliseert verspilling.

 

Vervangbaar Tekstplaatje voor de Printer 55 voor een Langdurig Gebruik

Een handige eigenschap van de Colop Printer 55 is het vervangbare tekstplaatje. Dit stelt je in staat om de stempel aan te passen wanneer je tekst verandert of wanneer je de stempel voor verschillende doeleinden wilt gebruiken. Hierdoor blijft de stempel duurzaam en flexibel.

 

Voordelen van de Colop Printer 55

Hier zijn enkele belangrijke voordelen van de Colop Printer 55 op een rij:

  • Handzaam en Ergonomisch: Het compacte ontwerp maakt de stempel gemakkelijk in gebruik.
  • Milieuvriendelijk: De inkt op waterbasis is veilig voor het milieu en produceert scherpe afdrukken.
  • Flexibiliteit: Met een vervangbaar tekstplaatje kan de stempel zich aanpassen aan jouw behoeften.
  • Ruim Afdrukgebied: De stempel biedt voldoende ruimte met een maximaal afdrukformaat van 60x40mm.

 

Conclusie

Of je nu een stempel voor persoonlijk of zakelijk gebruik zoekt, de Colop Printer 55 biedt de ideale oplossing. Het gebruiksgemak, de milieuvriendelijke inkt en de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen maken deze stempel veelzijdig en duurzaam. Bezoek de eerder genoemde websites voor meer informatie over de Colop Printer 55 en maak van deze stempel een waardevolle toevoeging aan jouw kantoorbenodigdheden.

Kortom, met de Colop Printer 55 haal je een hoogwaardige, aanpasbare stempel in huis die aan al jouw stempelbehoeften voldoet.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.