Colop Printer 54 d

Colop Printer 54/D

Colop Printer 54/D. Zelfinktende stempel voor max. 6 regels eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 50 x 40mm

54,21 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer 54/D: De Ultieme Zelfinktende Datumstempel

De Colop Printer 54/D is dé keuze voor wie zoekt naar een hoogwaardige zelfinktende datumstempel. Deze veelzijdige stempel is geschikt voor zowel zakelijke als persoonlijke toepassingen en biedt duurzaamheid dankzij zijn stevige kunststof montuur en geavanceerde functies. 

 

Kenmerken van de Colop Printer 54/D overzichtelijk op een rij

Ingebouwde, Verstelbare Datum: Met de ingebouwde, verstelbare datum in het midden van de stempel kunt u moeiteloos de gewenste datum instellen voor uw stempelafdrukken.

Ingebouwd Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen zorgt ervoor dat uw stempel altijd klaar is voor gebruik. Het inktkussen gaat tot maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat u eenvoudig een nieuw inktkussen kunt plaatsen.

Rechthoekige Afdruk: De Colop Printer 54/D maakt heldere rechthoekige afdrukken met een maximaal formaat van 50x40mm, waardoor uw boodschap professioneel oogt.

Maximaal 6 Regels: Deze stempel biedt ruimte voor maximaal 6 regels tekst: 3 regels boven de datum en 3 regels onder de datum, zodat u uw stempelontwerp kunt aanpassen aan uw specifieke wensen.

Diverse Inktkleuren Beschikbaar: Personaliseer uw afdrukken en laat ze opvallen door te kiezen uit verschillende beschikbare inktkleuren.

Vervangbaar Stempelplaatje: Als uw ontwerp wijzigt, kunt u eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen en vervangen op de stempel, waardoor de Colop Printer 54/D uiterst flexibel is.

Online Ontwerpmogelijkheden: Gebruik onze handige online "creator" om uw stempel eenvoudig naar wens vorm te geven of te uploaden.

Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer 54/D is ideaal voor stempelen op standaard (niet-glad) papier, waardoor hij geschikt is voor diverse toepassingen.

 

Kies voor de Colop Printer 54/D en ervaar scherpe afdrukken en betrouwbare prestaties. Het merk Colop staat synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid, en de Colop Printer 54/D voldoet aan deze hoge normen. Vertrouw op de efficiëntie en degelijkheid van de Colop Printer 54/D voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.