Colop printer 54

Colop Printer 54

Colop Printer 54. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 8 regels/logo.

Afdrukformaat: 50 x 40mm

46,28 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Ontdek de veelzijdige Colop Printer 54

De Colop Printer 54 is een krachtige zelfinktende stempel die ontworpen is om te voldoen aan diverse stempelbehoeften. Met opmerkelijke kenmerken, duurzaamheid en superieure prestaties is deze stempel een uitstekende keuze, zowel voor zakelijk als persoonlijk gebruik. Laten we in detail bekijken wat de Colop Printer 54 te bieden heeft.

 

Kenmerken en Specificaties Printer 54

De Colop Printer 54 heeft een compact en handig formaat, wat zorgt voor een comfortabele grip. Met een maximaal afdrukformaat van 50x40mm is deze stempel geschikt voor verschillende toepassingen. Je kunt de stempel aanpassen aan je persoonlijke smaak of bedrijfskleuren, aangezien hij beschikbaar is in verschillende kleuren. Bovendien maakt de stempel gebruik van milieuvriendelijke inkt op waterbasis, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook zorgt voor scherpe en heldere afdrukken.

 

Personaliseer Jouw Colop 54

Een opvallend kenmerk van de Colop Printer 54 is de eenvoudige vervanging van het tekstplaatje. Als je tekst moet worden aangepast of gewijzigd, hoef je geen nieuwe stempel aan te schaffen. Met deze stempel kun je moeiteloos het tekstplaatje vervangen en direct weer aan de slag gaan, wat de Colop Printer 54 kosteneffectief en praktisch maakt.

Daarnaast is het inktkussentje van de Colop Printer 54 volledig vervangbaar. Hierdoor heb je altijd een reserve inktkussentje bij de hand, zelfs bij intensief gebruik, om ervoor te zorgen dat jouw afdrukken altijd van topkwaliteit blijven.

 

Ontwerp Jouw Eigen Stempel

Met de Colop Printer 54 kun je jouw eigen tekst of logo uploaden en deze op de stempel plaatsen met behulp van onze gebruiksvriendelijke online "creator." Dit biedt onbeperkte mogelijkheden voor personalisatie. Of je nu jouw bedrijfslogo wilt integreren of een persoonlijk tintje aan jouw stempels wilt toevoegen, deze stempel maakt het mogelijk.

 

Duurzaamheid en Kwaliteit

De Colop Printer 54 is ontworpen voor intensief gebruik en staat bekend om zijn duurzaamheid. Je kunt erop vertrouwen dat deze stempel lang meegaat zonder enige concessie te doen aan de afdrukkwaliteit. Of je nu documenten moet stempelen, enveloppen moet markeren of andere afdrukbehoeften hebt, de Colop Printer 54 levert altijd scherpe en duidelijke resultaten.

 

Belangrijke Voordelen van de Colop Printer 54:

Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 50x40mm is deze stempel geschikt voor diverse toepassingen.

Milieuvriendelijke Inkt: De stempel maakt gebruik van milieuvriendelijke inkt op waterbasis voor hoogwaardige afdrukken.

Vervangbare Tekstplaatjes: Gemakkelijk te vervangen tekstplaatjes voor aanpassingen zonder extra kosten.

Reserve Inktkussentje: Altijd een reserve inktkussentje beschikbaar voor consistente afdrukken, zelfs bij veelvuldig gebruik.

Personaliseerbaar: Ontwerp jouw stempel met eigen tekst en logo met behulp van onze online "creator."

Duurzaamheid: Gebouwd voor frequent gebruik, met gegarandeerd langdurige prestaties.

 

Kies voor de Colop Printer 54 en ontdek de voordelen van hoogwaardige, aanpasbare afdrukken voor jouw specifieke behoeften. Of het nu voor zakelijk of persoonlijk gebruik is, deze stempel biedt de ideale oplossing voor al jouw stempelbehoeften. Bestel de jouwe vandaag nog en ervaar de efficiëntie en kwaliteit van deze uitstekende zelfinktende stempel.

Colop Printer 54 - Jouw partner voor perfecte afdrukken en aanpasbaarheid. Bestel nu en profiteer van de veelzijdigheid van deze stempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.