Colop Printer 52-d

Colop Printer 52/D

Colop Printer 52/D. Zelfinktende stempel voor max. 2 regels eigen tekst/logo en datum.

43,22 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Maak kennis met de Colop Printer 52/D

Een veelzijdige kunststof datumstempel met een afdrukformaat van 30 x 20 mm. Deze stempel wordt geleverd met een ingebouwd inktkussen, dat u gemakkelijk zelf kunt vervangen. De datum is gecentreerd in het midden, omringd door de tekstplaat.

Het beste van alles is dat u deze datumstempel online kunt ontwerpen met behulp van onze eenvoudige opmaakmodule. U heeft de vrijheid om uw gewenste tekst, een logo of zelfs een blokstempel met lijnen toe te voegen, alles rechtstreeks op onze website.

Het proces is simpel: klik gewoon op de knop "Ontwerp stempel" en plaats uw bestelling. Afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling, wordt uw stempel de volgende dag of de dag daarna verzonden. Maak het uzelf gemakkelijk en ervaar het gebruiksgemak van de Colop Printer 52/D!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.