Colop Printer 52-d

Colop Printer 52/D

Colop Printer 52/D. Zelfinktende stempel voor max. 2 regels eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 30 x 20mm

44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer 52/D Datumstempel - Uw precieze stempel voor datums

De Colop Printer 52/D is een veelzijdige zelf-inktende datumstempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Met een robuust kunststof montuur en een ingebouwde, instelbare datumfunctie, biedt deze stempel een perfecte oplossing voor het markeren van belangrijke documenten. 

 

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van de Colop Printer 52/D:

Ingebouwd Inktkussen: De Printer 52/D wordt geleverd met een ingebouwd inktkussen, waardoor stempelen moeiteloos en efficiënt is. Het inktkussen gaat tussen de 4.000 en 7.000 afdrukken mee voordat u het kunt vervangen door een nieuw exemplaar.

Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 30x20mm biedt deze stempel voldoende ruimte om informatie duidelijk weer te geven. U kunt maximaal twee regels tekst toevoegen, met de datum in het midden van de afdruk.

Afdruk: De Colop Printer 52/D maakt gebruik van een rechthoekige afdruk, wat een professionele uitstraling aan uw stempels geeft.

Milieuvriendelijk: De Printer 52/D is CO2 neutraal, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor uw stempelbehoeften.

Inktkleuren: U heeft de keuze uit diverse inktkleuren, zodat u de stempel kunt aanpassen aan uw specifieke voorkeur.

Stempelplaatje: Als het stempelplaatje versleten is of als u een ander ontwerp wilt, kunt u eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen en deze vervangen op de stempel.

Online Ontwerpen: Personaliseer de Colop Printer 52/D eenvoudig online met behulp van onze intuïtieve "creator" of upload uw eigen ontwerp voor volledige controle over het uiterlijk van uw stempel.

Geschikt voor Standaard Papier: Deze datumstempel is ideaal voor gebruik op standaard papier en voorkomt dat de inkt op glad papier of karton opdroogt.

 

Met de Colop Printer 52/D bent u verzekerd van nauwkeurige en zorgvuldige datering op al uw documenten. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit - kies de Colop Printer 52/D. Colop staat bekend om hoogwaardige producten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.