Colop printer 52

Colop Printer 52

Colop Printer 52. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 5 regels/logo.

Afdrukformaat: 30 x 20mm

31,74 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer 52: De Stempel voor Haarscherpe Afdrukken

De Colop Printer 52 is uw betrouwbare metgezel voor al uw stempelbehoeften. Deze zelf-inktende stempel met een ingebouwd inktkussen biedt afdrukken van maximaal 30x20mm en is in staat om maximaal 5 regels tekst of uw eigen logo te verwerken. 

 

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Colop Printer 52:

Indrukwekkende Afdrukken: Met de Colop Printer 52 kunt u altijd rekenen op scherpe, heldere afdrukken die een professionele uitstraling hebben.

Milieuvriendelijk: Deze stempel is CO2-neutraal, waardoor u een milieuvriendelijke keuze maakt voor uw stempelbehoeften.

Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen kan eenvoudig worden vervangen, zodat uw afdrukken altijd van topkwaliteit zijn.

Diverse Inktkleuren: Kies uit een ruim assortiment inktkleuren om uw stempel aan te passen aan uw specifieke wensen.

Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje is apart verkrijgbaar en kan moeiteloos worden vervangen, waardoor u flexibiliteit heeft bij het aanpassen van uw stempelontwerp.

Eenvoudig Online Ontwerpen: U kunt uw stempelontwerp gemakkelijk online maken of uw eigen logo uploaden voor een persoonlijke touch.

 

Met de Colop Printer 52 krijgt u niet alleen een hoogwaardige stempel, maar ook de mogelijkheid om uw afdrukken volledig aan te passen aan uw behoeften. Of u nu bedrijfsdocumenten, creatieve projecten of persoonlijke items wilt markeren, de Colop Printer 52 biedt de perfecte oplossing. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk met de Colop Printer 52.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.