Colop Printer 40 Deurwaarder

"Ondergetekende verklaart ..." speciale deurwaarders stempel.

Afdrukformaat: 59 x 23mm

35,63 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

De Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel: Voor Juridische Nauwkeurigheid

Voor de veeleisende deurwaarders is de Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel de ultieme metgezel, ontworpen om precisie en professionaliteit te garanderen. Deze stempel is een onmisbaar hulpmiddel voor deurwaarders die zich bezighouden met belangrijke juridische documentatie.

 

Kenmerken en Voordelen:

  • Specifiek ontworpen voor deurwaarders, met de vaste tekst "voormeld adres in gesloten envelop met daarop als vermelding enz.".
  • Het afdrukformaat is maximaal 59x23 mm, wat ruimte biedt om essentiële informatie duidelijk te markeren.
  • Het inktkussen is eenvoudig te vervangen, waardoor de stempel een duurzame investering is die altijd hoogwaardige afdrukken levert.
  • Er zijn diverse inktkleuren beschikbaar, zodat u kunt kiezen welke het beste past bij uw behoeften.
  • De Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel is CO2-neutraal, wat bijdraagt aan een groenere planeet.

Met de Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel kunt u uw deurwaarderstaken vereenvoudigen en voldoen aan de strenge eisen van uw beroep. Deze stempel is uw partner in juridische nauwkeurigheid.

 

Conclusie

Kies de Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel als u streeft naar precisie, efficiëntie en milieubewustzijn. Met zijn zelf-inktende mechanisme, vervangbaar inktkussen en milieuvriendelijke ontwerp voldoet deze stempel aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Optimaliseer uw professionele workflow en draag bij aan een groenere toekomst met de Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.