Colop Printer 40/2 Doe het zelf

Colop Printer 40/2 Doe het zelf

Handige doe-het-zelf stempel voor 6 regels tekst. Letterhoogte 2,5 en 3.5 mm.

Afdrukformaat: 59 x 23mm

39,26 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Met de Colop Printer 40/2 kunt u maar liefst zes regels tekst toevoegen aan uw stempelontwerp

Stel u voor: de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel, uw nieuwe creatieve metgezel waarmee u gepersonaliseerde afdrukken in een handomdraai kunt creëren! Deze geavanceerde doe-het-zelf stempelset biedt u de vrijheid om stempels op maat te maken die perfect aansluiten bij uw unieke behoeften. Het resultaat? Een indrukwekkende stempel met een persoonlijke touch die een professionele uitstraling geeft aan elke afdruk die u maakt.

Wat maakt de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel zo bijzonder?

Creatieve Ruimte: Met de Colop Printer 40/2 kunt u maar liefst zes regels tekst toevoegen aan uw stempelontwerp. Dit opent een wereld aan mogelijkheden om uitgebreide boodschappen, complete adressen of belangrijke instructies moeiteloos te presenteren.

Perfect Afdrukformaat: Dankzij het royale afdrukformaat van 59x23mm zijn uw stempelafdrukken altijd duidelijk, scherp en goed zichtbaar. Geen gedoe meer met onleesbare tekst of onduidelijke details!

Flexibiliteit in Lettergrootte: De set wordt geleverd met twee letter/cijfer sets in verschillende hoogtes - 2,5 mm en 3,5 mm. Hiermee heeft u volledige vrijheid om de grootte van uw letters naar wens aan te passen en uw stempelontwerp helemaal op maat te maken.

Geliefd en Gewild: De Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel is niet voor niets een favoriete keuze. Het veelzijdige en gebruiksvriendelijke karakter maakt het een onmisbaar gereedschap voor zowel thuis als op het werk.

Stel u voor wat u kunt bereiken met de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel aan uw zijde. Van het markeren van belangrijke documenten tot het maken van persoonlijke uitnodigingen, of het nu voor uw bedrijf is of gewoon voor uw eigen plezier, deze stempelset biedt eindeloze mogelijkheden om uw stempel op elke gelegenheid te drukken.

Ontdek de kracht van persoonlijke afdrukken met de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak, de creativiteit en het professionele resultaat van een stempel die helemaal van u is!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.