Colop Printer Datumstempel 35 D

Colop Printer 35/D

Colop Printer 35/D. Stempel (topkwaliteit) met max. 4 regels eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 50 x 30mm

50,90 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer 35/D: De Ideale Datumstempel voor Professionele Afdrukken

De Colop Printer 35/D is uw ultieme keuze voor moeiteloos en nauwkeurig datums stempelen. Met een robuust kunststof frame en een ingebouwde aanpasbare datumfunctie biedt deze zelf-inktende stempel gebruiksgemak en duurzaamheid. 

 

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Colop Printer 35/D:

Ingebouwd Inktkussen: Dankzij het ingebouwde inktkussen is handmatig ininkten verleden tijd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar levert ook consistente, scherpe afdrukken op.

Afdruk: Met een maximale afdrukafmeting van 50x30 mm is er voldoende ruimte voor al uw benodigde informatie.

Tot 4 Regel Tekst: U kunt maximaal vier regels tekst toevoegen, met de aanpasbare datum in het midden voor een professionele uitstraling.

CO2 Neutraal: De Printer 35/D voldoet aan de CO2-norm en is milieuvriendelijk zonder schadelijke stoffen.

Langdurig Inktkussen: Het inktkussen gaat 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden, wat zorgt voor kostenefficiëntie op de lange termijn.

Diverse Inktkleuren: Kies uit verschillende inktkleuren om de stempel aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Vervangbaar Stempelplaatje: Als u uw afdruk wilt wijzigen, kunt u eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen en installeren, zonder de hele stempel te vervangen.

Online Ontwerpmogelijkheden: Gebruik onze handige online "creator" om uw stempel te ontwerpen of upload uw eigen ontwerp voor een persoonlijke touch.

Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer 35/D is ideaal voor het stempelen op standaard papier, wat het perfect maakt voor kantooromgevingen.

 

De Colop Printer 35/D garandeert uitzonderlijke kwaliteit en betrouwbaarheid bij elke afdruk. Vertrouw op deze stempel voor nauwkeurige en professionele resultaten. Bestel vandaag nog uw Colop Printer 35/D en ervaar de hoogwaardige prestaties zelf!

 

Kwaliteitsgarantie: Wij staan achter de uitstekende kwaliteit van de Colop Printer 35/D en bieden volledige garantie op dit product. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, neem dan contact met ons op en wij zullen ons best doen om uw probleem op te lossen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.