Colop Printer 30/2 Doe het zelf.

Colop Printer 30/2 Doe het zelf

Handige doe-het-zelf stempel voor 5 regels tekst. Letterhoogte 2,5 en 3.5 mm.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

37,96 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

De Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf-set. Inclusief 2 letter/cijfersetjes

Ontdek de veelzijdige en gebruiksvriendelijke wereld van stempels met de Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf-set! Deze stempelset stelt u in staat om op een unieke manier uw eigen stempels te creëren, waardoor u uw boodschap op een persoonlijke en professionele manier kunt overbrengen. Met een reeks handige functies en mogelijkheden, is de Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf-set de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stempeloplossing op maat.

  • Aanpasbare tekst: Met de Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf-set kunt u stempels maken met losse lettertjes en cijfers van 2.5 en 3.5 mm hoogte. Dit geeft u de vrijheid om de tekst van uw stempel zo vaak als u wilt aan te passen. Of het nu gaat om een adres, een boodschap, of een persoonlijke tekst, u kunt de tekst eenvoudig wijzigen voor verschillende toepassingen.
  • Geschikt voor maximaal 5 regels: Deze stempelset biedt voldoende ruimte voor maar liefst vijf regels tekst, waardoor u veel mogelijkheden heeft om uitgebreide berichten, instructies of contactgegevens op uw stempel te plaatsen. Dit maakt de Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf-set perfect voor bedrijven, kantoren, en privégebruik.
  • Eenvoudig in gebruik: Het creëren van uw stempel met de Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf-set is een moeiteloos proces. Het plaatsen van de losse lettertjes en cijfers gaat snel en gemakkelijk, waardoor u in een handomdraai een professioneel ogende stempel kunt maken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar geeft u ook de flexibiliteit om onmiddellijk stempels voor specifieke doeleinden te maken.
  • Inclusief 2 letter/cijfersetjes: Bij aankoop van de Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf-set ontvangt u niet één, maar twee letter/cijfersetjes. Deze sets hebben verschillende hoogtes, namelijk 2.5 mm en 3.5 mm. Hierdoor kunt u de hoogte van uw letters aanpassen aan uw specifieke voorkeur of aan de hoeveelheid tekst die u op de stempel wilt plaatsen. Deze veelzijdigheid maakt het eenvoudig om verschillende stempels te maken met deze ene set.
  • Handzaam en compact ontwerp: De Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf-stempel is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het apparaat is klein, lichtgewicht en draagbaar, waardoor u het gemakkelijk kunt meenemen en overal kunt gebruiken waar stempels nodig zijn. Of het nu op kantoor is, op school, in de winkel of thuis, deze stempelset is altijd klaar voor gebruik.
  • Ideaal voor herhaaldelijk gebruik: Dankzij het DIY-karakter van deze stempelset is het een perfecte keuze voor situaties waarin u regelmatig de tekst van uw stempel moet wijzigen. Of het nu gaat om promoties, acties, adreswijzigingen of andere veranderende informatie, met de Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf-set kunt u snel en efficiënt de benodigde stempels maken zonder extra kosten.
  • Let op:
  • Beperkingen met logo: Hoewel de Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf-set ideaal is voor tekst, is het belangrijk op te merken dat het niet mogelijk is om een logo toe te voegen aan uw stempel met deze set. Voor stempels met logo raden we de Colop zelfinktende stempels aan, die speciaal ontworpen zijn voor dit doel.

Kortom, met de Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf-set kunt u een wereld van mogelijkheden ontdekken voor het maken van gepersonaliseerde stempels. Of het nu voor zakelijk gebruik is, het organiseren van evenementen, of gewoon het gemakkelijk markeren van documenten, deze set biedt alles wat u nodig heeft om uw boodschap op een creatieve en professionele manier over te brengen. Voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan uw stempels en bestel vandaag nog uw Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf-set om uw stempelafdrukken naar een hoger niveau te tillen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.