Colop Printer 30/1 Doe het zelf

Colop Printer 30/1 Doe het zelf

Handige doe-het-zelf stempel voor 5 regels tekst. Letterhoogte 3.5 mm.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

24,91 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Colop Printer 30/1.  Bij deze stempel zit 1 letter/cijfer set van 3,5 mm hoog.

  • Ontdek de ingenieuze Colop Printer 30/1 Doe-het-zelf stempelset, uw ultieme partner voor volledige controle over stempelteksten. Met losse lettertjes en cijfers van 3.5 mm hoogte, kunt u moeiteloos uw eigen unieke stempelteksten creëren en aanpassen, zo vaak als gewenst.
  • Een ideale oplossing voor stempels met maximaal 5 regels tekst, zodat u gemakkelijk kunt inspelen op veranderende teksten en behoeften, zonder enige beperking.
  • Wat deze Doe-het-zelf stempelset echt opvalt, is het indrukwekkende indexvenster, waardoor uw complete tekst altijd duidelijk zichtbaar is. In combinatie met het slimme ribbelprofiel op de DIY stempel en de losse letters en cijfers, bereikt u een vlekkeloze precisie bij het maken van gepersonaliseerde naam- en adresstempels, evenals stempels met wisselende inhoud.
  • Onthoud dat deze Doe-het-zelf set geen mogelijkheid biedt om een logo toe te voegen. Voor stempels met logo verwijzen we u graag naar de uitgebreide opties van de Colop zelfinktende stempels.
  • Uw creativiteit kent geen grenzen dankzij de Colop Printer 30/1SET, inclusief een complete letter- en cijferset met individuele letterhoogte van 3.5 mm, voor professionele afdrukken van maximaal 47 x 18 mm.
  • Compact, praktisch en boordevol mogelijkheden - de Colop Printer 30/1 Doe-het-zelf stempel wordt uw onmisbare metgezel voor thuis, op kantoor en bij tal van inspirerende projecten.
  • U kunt met een gerust hart vertrouwen op de prestaties van de Colop Printer 30/1SET, een hoogwaardige Doe-het-zelf stempeloplossing die vergelijkbaar is met de Trodat Typo 4912, maar met een geheel eigen karakter.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.