Colop Printer 20 Deurwaarder

Speciale deurwaarder stempel.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

26,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

De Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel: Uw Onmisbare Gereedschap

Voor gerechtsdeurwaarders is de Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel een onmisbaar hulpmiddel van topkwaliteit. Deze zelfinktende stempel is speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van deurwaarders, en biedt consistent scherpe afdrukken. 

 

De Belangrijkste Eigenschappen van de Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel:

Aangepast voor Deurwaarders: De Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel is nauwkeurig ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van gerechtsdeurwaarders.

Stevig Kunststof Montuur: Het stempelmontuur is gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur.

Ingebouwd Inktkussen: Deze stempel is uitgerust met een handig ingebouwd inktkussen, waardoor geknoei met losse inkt tot het verleden behoort.

Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 38x14 mm kunt u eenvoudig uw naam en de titel "t.k. gerechtsdeurwaarder" op documenten plaatsen, wat uw professionaliteit benadrukt.

Milieuvriendelijk: De Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel is CO2-neutraal, waardoor uw gebruik geen negatieve invloed heeft op het milieu.

Vervangbaar Inktkussen: Als het inktkussen leeg is, kunt u het eenvoudig vervangen door een nieuw inktkussen, waardoor de stempel langer meegaat.

Diverse Inktkleuren: U heeft de keuze uit verschillende inktkleuren, zodat u de stempel kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften of documenten.

 

Conclusie:

De Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel is de perfecte metgezel voor gerechtsdeurwaarders die streven naar efficiëntie, precisie en milieubewustzijn. Met scherpe afdrukken, duurzaamheid en de mogelijkheid om het inktkussen te vervangen, biedt deze stempel alles wat u nodig heeft om uw professionele taken zonder zorgen uit te voeren. Kies voor de Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel en maak een blijvende indruk met elke afdruk.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.