Colop Printer 20/1 Doe het zelf

Colop Printer 20/1 Doe het zelf

Handige doe-het-zelf stempel voor 4 regels tekst. Letterhoogte 3.5 mm.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

22,14 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Doe-het-zelf stempel met losse lettertjes en cijfers van 3.5 mm hoogte. 

U kunt de tekst van uw stempel zo vaak als u wilt aanpassen.

Met de Colop Printer 20/1 Doe-het-zelf stempelset kunt u uw eigen stempel ontwerpen en aanpassen zoals u dat wenst. Deze handige set wordt geleverd met losse lettertjes en cijfers van 3.5 mm hoogte, waardoor u de tekst op uw stempel zo vaak als nodig kunt veranderen. Het is de perfecte oplossing als u regelmatig verschillende teksten wilt gebruiken. Het aanpassen van de stempel is eenvoudig en snel.

De stempelset biedt ruimte voor maximaal 4 regels tekst, waardoor u voldoende mogelijkheden heeft om uw boodschap over te brengen. Met een maximale afdrukafmeting van 14 x 38 mm blijft de stempel compact en goed leesbaar.

Een unieke eigenschap van de Colop Printer 20/1 is het grote indexvenster, waardoor de volledige tekst altijd zichtbaar is tijdens het stempelen. De combinatie van losse letters en cijfers met het ribbelprofiel op de doe-het-zelf-stempel biedt u de vrijheid om uw eigen naam- en adresstempel te maken of snel wisselende teksten te verwerken.

Het enige nadeel van deze set is dat er geen mogelijkheid is om een logo toe te voegen. Als u een stempel met een logo wilt, kunt u beter kijken naar de Colop zelfinktende stempels.

De Colop Printer 20/1 Doe-het-zelf stempelset is een kleine en handige oplossing voor al uw stempelbehoeften. De set wordt geleverd met een complete letter- en cijferset, waarbij elke individuele letter een hoogte heeft van 3.5 mm. Hierdoor krijgen uw afdrukken een professionele uitstraling en zijn ze duidelijk leesbaar.

De Colop Printer 20/1 Doe-het-zelf stempelset is vergelijkbaar met de Trodat Typo 4911, en biedt uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Kies voor gemak en creatieve vrijheid met deze hoogwaardige doe-het-zelf-letterstempels van Colop. Personaliseer uw stempel, wees flexibel en klaar om te stempelen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.