Colop Printer 10 Deurwaarder

Stempel speciaal voor deurwaarders

Afdrukformaat: 27 x 10mm

21,44 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Verbeter uw Professionaliteit met de Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel

Maak kennis met de ideale combinatie van efficiëntie en milieuvriendelijkheid: de Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel. Speciaal ontworpen voor deurwaarders, biedt deze zelfinktende stempel een stevig kunststof frame en een ingebouwd inktkussen voor een naadloze en consistente stempelervaring.

De Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel is onmisbaar en bevat de essentiële inscriptie "voor afschrift:" met een aanpasbare regel voor uw naam, wat uw documenten een professionele uitstraling geeft.

Behaal keer op keer foutloze, scherpe afdrukken die zorgen voor maximale precisie in uw werk. U kunt erop vertrouwen dat uw gestempelde documenten er altijd verzorgd en scherp uitzien.

In een tijd waarin milieubewustzijn van groot belang is, is de Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel met trots CO2-neutraal. U kunt uw verantwoordelijkheden uitvoeren met de geruststellende wetenschap dat u bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Voor extra gemak en duurzaamheid is het inktkussen van deze stempel eenvoudig vervangbaar, waardoor de levensduur van uw stempel wordt verlengd en afval wordt verminderd.

Pas uw stempelwerk aan uw specifieke behoeften aan door te kiezen uit verschillende beschikbare inktkleuren, wat u de flexibiliteit geeft om zich aan te passen aan elke situatie.

De Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel stelt u in staat om professioneel, efficiënt en milieuvriendelijk te werken. Vertrouw op de betrouwbaarheid van dit uitstekende gereedschap en breng uw stempelwerk naar nieuwe hoogten, terwijl u bewuste keuzes maakt voor het milieu. Kies vandaag nog voor de toekomst van deurwaardersstempels met de Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.