P700/S8 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/S8

P700/S8 handstempel met tekst en datum. Schaf hierbij een stempelkussen aan.

Afdrukformaat: 90 x 55mm

78,66 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop P700/S8 Datumstempel met Tekstplaat - Maak uw eigen professionele afdruk!

 

Productomschrijving: De Colop P700/S8 is een hoogwaardige niet-zelfinktende datumstempel met een tekstplaat voor eigen tekst en/of een logo. Deze veelzijdige stempel is speciaal ontworpen voor gebruik in administratie en boekhouding, maar komt ook uitstekend tot zijn recht in kantoorgebruik. Met een maximaal afdrukformaat van 90x55mm en de datum onder het midden, biedt deze stempel precies wat u nodig heeft voor een professionele en scherpe afdruk.

 

Kenmerken:

  • Maak uw ontwerp online: Rondom de datum kunt u zelf uw ontwerp online vormgeven met onze handige creator. Hiermee kunt u eenvoudig uw eigen tekst en/of logo toevoegen aan de stempel.
  • Gebruik met stempelkussen: De stempels werken met een los te bestellen stempelkussen. Voor grotere modellen is een groter stempelkussen beschikbaar.
  • Advies op maat: Twijfelt u over welk stempelkussen het beste bij uw stempel hoort? Wij staan klaar om u te adviseren.
  • Geschikt voor standaard papier: Voor stempelen op standaard papier raden wij het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan.

Toepassingen:

  • Datum en tekst/logo in één afdruk: Met de Colop P700/S8 kunt u in één beweging zowel een datum als een bijbehorende tekst en/of logo stempelen. De tekst kan variëren van praktische informatie zoals 'geldig tot' of 'betaald op' tot uw eigen bedrijfsgegevens.
  • Eenvoudige datuminstelling: De radertjes voor de datum zijn soepel en sterk, waardoor het instellen van de gewenste datum een fluitje van een cent is.
  • Compact en stabiel: Ondanks hun veelzijdigheid zijn de Colop P700/S8 stempels vrij compact en staan ze stabiel op uw bureau, zodat u ze altijd binnen handbereik heeft.

 

Maak uw stempel persoonlijk: Dankzij onze online creator kunt u uw stempel volledig personaliseren. Stap voor stap bouwt u uw eigen datumstempel met plaat op met behulp van onze handige templates. Het resultaat van uw ontwerp ziet u direct online, en voor extra controle kunt u zelfs een drukproef printen. Heeft u al een eigen ontwerp? Dan kunt u dit gemakkelijk uploaden in onze online creator in formaten zoals PDF, JPG, TIF, BMP, EPS, of AI. Onze eigen stempelmakers gaan vervolgens aan de slag om uw stempel met de grootste zorg te produceren.

 

Bestel gemakkelijk en snel: Het bestellen van uw Colop P700/S8 stempel duurt slechts enkele minuten. U kiest het gewenste model, ontwerpt uw stempel online naar wens, en stuurt uw order eenvoudig naar ons door. Heeft u vragen over onze stempels of uw bestelling? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen met al uw vragen.

 

Met de Colop P700/S8 datumstempel met tekstplaat maakt u altijd een professionele en gepersonaliseerde afdruk die perfect past bij uw administratie, boekhouding, of kantoorbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.