P700 Colop handstempel met tekstplaat

Colop P700/33

Colop P700/33. Stempel met tekstplaat voor max. 4 regels eigen tekst/logo plus datum.

Afdrukformaat: 45 x 35mm

46,28 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Krachtige Colop P700/33 datumstempel voor zakelijk gebruik!

 

Productinformatie:

De Colop P700/33 is een veelzijdige datumstempel die perfect is voor diverse zakelijke toepassingen. Deze stempel biedt de mogelijkheid om eigen tekst en logo toe te voegen aan de afdrukken. Het is een ideale keuze voor administratieve en boekhoudkundige taken, met scherpe en heldere afdrukken voor een professionele uitstraling op kantoor. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van deze geweldige datumstempel:

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Datum en tekst in één: Voeg tegelijkertijd een datum en een bijbehorende tekst en/of logo toe aan uw afdrukken.
  • Personaliseer uw stempelafdrukken: Pas de stempel aan met relevante teksten zoals 'geldig tot' of 'betaald op', of gebruik uw bedrijfsgegevens voor een gepersonaliseerde afdruk.
  • Eenvoudige instelling van de datum: De datum is gemakkelijk in te stellen met de soepele en duurzame radertjes.
  • Compact en stabiel ontwerp: De P700/33 neemt weinig ruimte in op uw bureau en staat stevig voor snelle en handige bediening.
  • Online ontwerpmogelijkheden: Maak gebruik van onze intuïtieve online creator om uw eigen ontwerp stap voor stap te maken. Bekijk direct het resultaat en druk een proefdruk af ter controle.
  • Flexibele keuze in inktkussens: Voorzie uw stempel van een geschikt stempelkussen door deze apart te bestellen. Voor standaard papier raden we het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan, maar we adviseren u graag als u twijfelt.

 

Bestelproces:

  • Het bestellen van uw gepersonaliseerde stempel is eenvoudig en kost slechts enkele minuten.
  • Kies het gewenste model, ontwerp uw stempel online en plaats uw bestelling.
  • Onze vakkundige stempelmakers gaan met uw ontwerp aan de slag om uw stempel op maat te produceren.
  • Bij vragen of behoefte aan professioneel advies, kunt u altijd contact met ons opnemen via chat, e-mail of telefoon.

 

De Colop P700/33 datumstempel biedt een efficiënte en persoonlijke stempelervaring voor uw zakelijke behoeften. Maak indruk met elke afdruk en verhoog uw productiviteit met deze betrouwbare stempeloplossing.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.