P700 Colop handstempel met tekstplaat

Colop P700/18

Colop P700/18. Stempel met tekstplaat voor max. 8 regels eigen tekst/logo plus datum.

Afdrukformaat: 70 x 50mm

71,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Verhoog uw Productiviteit met de Colop P700/18 - Datumstempel met Eigen Tekst en Logo!

 

Productinformatie: 

De Colop P700/18 is een veelzijdige niet-zelfinktende datumstempel met de mogelijkheid om uw eigen tekst en/of logo toe te voegen. Deze stempel is uitermate geschikt voor gebruik in administratieve en boekhoudkundige processen en is speciaal ontworpen voor kantoorgebruik. Met een maximaal afdrukformaat van 70x50mm, heeft u alle vrijheid om uw ontwerp online te creëren.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Gemakkelijke bediening: Stempel moeiteloos de gewenste datum en bijbehorende tekst en/of logo in één soepele beweging.
  • Persoonlijk ontwerp: Maak gebruik van onze handige online creator om uw stempel volledig naar eigen wens te ontwerpen. Voeg unieke teksten, bedrijfsgegevens of andere details toe voor een gepersonaliseerde stempelafdruk.
  • Eenvoudige datuminstelling: De datum kan met gemak worden aangepast dankzij de robuuste en soepele draaiwieltjes.
  • Compact en stabiel: Deze stempels hebben een compact formaat en staan stevig op uw bureau, zodat u ze altijd binnen handbereik heeft.

 

Details:

  • Afdrukformaat: maximaal 70x50mm
  • Gebruik in combinatie met een apart verkrijgbaar stempelkussen. Voor grotere modellen heeft u een groter stempelkussen nodig.
  • Aanbevolen stempelkussen: Voor het stempelen op standaard papier raden we het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan. Twijfelt u over het juiste inktkussen voor uw stempel? Ons team staat klaar om u professioneel advies te geven.
  • Online ontwerpen: Maak gebruik van onze intuïtieve online creator om uw stempel op maat te ontwerpen. U kunt kiezen uit diverse templates en direct het resultaat van uw ontwerp bekijken. Een drukproef printen voor controle behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Eigen ontwerp uploaden: Als u al een eigen ontwerp heeft, kunt u dit eenvoudig uploaden in onze online creator in formaten zoals PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI. Onze stempelmakers gaan dan aan de slag om uw unieke stempel te produceren.
  • Snelle bestelling: Het bestellen van uw stempels is snel en eenvoudig. Kies uw gewenste stempel, ontwerp deze naar wens en plaats uw bestelling. Voor vragen over stempels of uw bestelling, kunt u contact met ons opnemen via chat, e-mail of telefoon. Wij staan klaar om professioneel advies te bieden.

 

Verbeter uw administratie en boekhouding met de veelzijdige Colop P700/18 datumstempel, waarbij u uw eigen tekst en logo kunt toevoegen. Ontwerp vandaag nog uw gepersonaliseerde stempel en maak indruk met elke afdruk!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.