P700 Colop handstempel met tekstplaat

Colop P700/17

Colop P700/17. Stempel met tekstplaat voor max. 6 regels eigen tekst/logo plus datum.

Afdrukformaat: 70 x 45mm

68,75 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop P700/17 - Handige Datumstempel met Tekstplaat

 

Productinfo: 

Ontdek de veelzijdige Colop P700/17, een praktische datumstempel met tekstplaat voor gebruik in administratie, boekhouding en op kantoor. Deze stempel biedt de mogelijkheid om zowel de datum als een bijbehorende tekst en/of logo in één keer te stempelen, waardoor belangrijke boodschappen snel en duidelijk worden gecommuniceerd. Personaliseer de stempel met uw bedrijfsgegevens voor een persoonlijk tintje.

 

Kenmerken:

  • Niet-zelfinktende datumstempel met handige tekstplaat.
  • Ontwerp uw eigen tekst en/of logo rondom de datum via de online creator.
  • Vereist een los stempelkussen voor optimale prestaties, apart verkrijgbaar.
  • Grotere modellen kunnen een ruimer stempelkussen gebruiken; we geven graag advies.
  • Voor stempelen op standaard papier raden we het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan.
  • Eenvoudig instelbare datum met soepel lopende en duurzame radertjes.
  • Compact en stabiel ontwerp voor gebruiksgemak op uw bureau.

 

Personalisatie: Maak uw stempel uniek! Met behulp van onze handige online creator kunt u stap voor stap uw eigen datumstempel met tekstplaat ontwerpen. Bekijk direct het resultaat van uw ontwerp en print een drukproef voor controle. Heeft u al een eigen ontwerp in PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI-formaat? Upload het eenvoudig in onze tool, waarna onze ervaren stempelmakers uw persoonlijke stempel zullen produceren.

 

Bestellen en Klantenservice: Bestel de Colop P700/17 datumstempel snel en eenvoudig. Kies het gewenste stempelmodel, pas het ontwerp naar uw wens aan en plaats uw bestelling. Heeft u vragen over onze stempels of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem gerust contact met ons op via chat, e-mail of telefoon. Ons toegewijde klantenserviceteam staat voor u klaar om professioneel advies te bieden, zodat u de perfecte stempel ontvangt die aan al uw eisen voldoet.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.